duminică, 24 iulie 2011

Perspectivele economice ale României la şase luni au redevenit cele mai bune din Europa Centrală şi de Est

Putem citi pe mediafax.ro despre un studiu austriac care arată că perspectivele economice ale României sunt cele mai bune din Europa Centrală și de Est. Mda. Deci, haideți cu toții, dirijați de lacheii lui Voiculescu, să cântăm noul imn național (Titlul: Imnul celor spălați pe creier!):

Nu se poate așa ceva!!!! Huuoooo Băsescu... Jos cu Boc... eeemmmmmm....

Stai... Ceva nu-i bine... Oare ce zice dl iluminat nevinovat, alb ca zăpada Voiculescu, împreună cu îngerii lui salvatori Ponta et al? Parcă ziceau că vine armaghedonu', și acum cică-i din ce-n ce mai bine.... Cum este posibil așa ceva?!

Probabil că este o conspirație austriacă. Trebuie să fie. Voiculescu (când zic Voiculescu mă refer și la toți papagalii de la antenele lui) sau Ponta nu par să fie genul de oameni care mint sau care ar manipula oameni să iasă-n stradă, în frig, dându-le speranța că vor primi și ei ceva odată ce se pune la cale soluția evidentă a crizei financiare pe plan global: înlăturarea guvernului Boc și a președintelui Băsescu.

Istețiilor! Iar v-au manipulat ăștea...

Eu personal mă mir cum o țară plină de atâția atotștiutori poate totodată să fie atât de lipsită de oameni care au vreun habar... Dar hai să vorbim despre ironie...

Știți care este cea mai mare ironie din Romania? Faptul că de 20 de ani, sau câți or fi, se cântă deșteaptă-te române... Acum 20 de ani, lumea fugăreau securiști pe străzi iar azi își capătă informațile de la unul, sau, mai bine zis, de la cel puțin unul. Din nou, papagalii de la antenele securistului Voiculescu sunt incluși deoarece pot fi considerați ca un fel de stropitori de rahatul produs de marele șef, sau ca niște tractoare din ălea care duc balega pe câmp primăvara, sau toamna, sau când se întroduce balega pe câmp...

Ah, stați că am una și mai bună; sunt ca acele ventilatoare, sau cum li se spune, care împrăștie rahatul, balega, conform acel proverb englez ”when the s...t hits the fan”.

Trebuie însă apreciată ironia...

B.

Niciun comentariu: