vineri, 11 iunie 2010

Serialul "Adevărul conform Cocoșel": Episodul 1 - Cocoșel și politica

Cocoșel, un domn din Suedia, un român atât de important încât trebuie să-i protejăm identitatea; o ființă atât de altruistă încât împarte adevăruri despre toate lucrurile de pe pământ, într-adevăr le știe pe toate deoarece este un român adevărat. Fiindcă este un domn, un adevărat cavalier al corectitudinii, un luptător al luminii - un atuu util iarna în Suedia - ne iluminează sub formă de anonimat. Trebuie să respectăm curajul dânsului de a nu ieși în față și să lăudăm faptul că el vrea doar să predice ce este corect și nu să devină cunoscut. Un asemenea om lipsit de vedetism rareori întâlnim.

Fiindcă dânsul este precum presupusa materie neagra, care duce o existență teoretică și care este răspunsul la toate ce putem vedea dar nu și înțelege, m-am hotărât să-i fac un pic de reclamă. Eu sunt un nimeni pe lângă dânsul, însă simt că vreau să contribui ridicarea nivelului de civilizație globală. Vor urma și alte articole cu alte aspecte de care nimeni decât domnul Cocoșel nu s-a mai gândit, însă azi, neavând chef să scriu, am să vă las pe voi cititori să faceți cunoștință cu oamenii considerați corecți și sistemul politic cel mai corect.

Priviți imaginile care sunt menite să vorbească în locul meu:

Vă rog să faceți cunoștință cu adevăratele forțe de pace din lume. Mi-a trebuit să citesc forumul domnului Cocoșel ca să înțeleg că Hamas de fapt vor binele tuturor.

În cultura preferată și suținută de domnul Cocoșel poate fi un mare balamuc atunci când pierzi alegerile politice. Aici putem studia cum forțele celor de la Hamas, alteori cunoscute ca și activiștii sau pacifiștii, îi "ciuiuresc", vorba lui Băse, pe cei care au pierdut alegerile politice din Gaza. După cum putem vedea din aceste imagini, domnul Cocoșel are dreptate (cine a avut dubii?); vedem un model de urmărit de toate țările sălbatice și necivilizate din Europa.

Gata pentru azi. Nu vreau să împart dintrodată prea mult din evenghelia după Cocoșel, de altfel o evanghelie plină de căldură, o evanghelie a păcii și a frăției. Ar fi prea greu de digerat; nu toți avem capacitatea intelectuală a dânsului! Mâine am să dezvălui o personă care domnul Cocoșel îl respectă pentru opiniile sale - Lars "Păcat că a căzut zidul în 90" Ohly. Până atunci, să contemplați, cu lumânări aprinse dacă aveți, aceste adevăruri...adevărate. Apoi puteți să studiați această persoană, Lars Ohly, pentru a vă apropia de Nirva...pardon...Cocoșel. Țineți minte că niciodată n-o să puteți să atingeți excelența lui, însă prin a studia fenomene gen Hamas și persoane gen Lars Ohly putem să înțelegem lumina mai bine.

Acum am să intru pe blogul pe care scrie domnul Cocoșel. Nu pun link către blogul dânsului fiindcă este un blog exclusivist. Sper ca a mai scris despre mine - este atât de greu să dorm noaptea atunci când nu a mai scris despre mine... A bientot!

B.

Niciun comentariu: