luni, 11 iunie 2012

Cheful

Cred că această pauză a fost cea mai lungă de când mi-am făcut acest blog. De ce n-am mai scris? Motivele sunt mai multe.

Am avut foarte mult de invățat, multe examene grele la final de an. Apoi nici nu prea am avut inspirație, chiar dacă subiecte au existat. De exemplu, acum o săptămână a fost pasajul planetei Venus, nu știu cum se numește acest eveniment în română, iar ieri au fost alegerile locale în România. Așa că aș fi putut să scriu, dar n-am făcut-o.

Acest blog a fost inființat într-un anumit moment încărcat cu anumite sentimente și o mentalitate ce aparține acelui moment. Lumea, fiind schimbătoare, s-a schimbat de atunci, iar eu m-am schimbat cu ea. Blog-ul este al meu, așa că v-a continua să trăiască. Însă eu m-am schimbat și probabil că acest lucru urmează să se vadă și aici.

Școala? Sunt în locul potrivit, atât pot spune. Și fac ceea ce îmi place. Mai mult? Cine ar avea nevoie de mai mult?

3 comentarii:

Anonim spunea...

am tot revenit, si nimic, nimic... pana azi,... am crezut intr-o schimbare, si sa-ti ajute cel de sus in ceea ce-ti doresti !

O zi buna si cu bune !

Bogdan Dobondi spunea...

Schimbarea s-a intamplat pe parcurs. Iar acum cateva zile m-am trezit si mi-am dat seama ca am din ce in ce mai putin in comun cu cel care a initiat blogul, cel care a locuit in Romania.

Multumesc pentru urari, deasemenea! Mi-ar place si mai mult daca data viitoare, sper sa mai fie, lasi si un nume cu acele urari frumoase... :)

Anonim spunea...

Nu esti foarte activ nici pe groupul CFRistilor, sper ca nu vrei sa ne lasi:D De obicei ai pareri bune si bine formulate, ca un ceferist adevarat!