luni, 1 decembrie 2008

O treime dintr-o treime

http://www.mediafax.ro/main-story/focus-victoria-psd-amara-ca-o-infrangere-aproape-inutila-in-logica-formarii-unei-majoritati.html?5226;3585480

Citind acel articol nu ma pot abtine sa rad. Aceste alegeri par sa fi fost dezastruoase. Doar un pic mai mult de o treime din cei cu drept de vot au votat. Este un dezastru!

Domnul Geoana vorbeste de o victorie categorica. "România a declarat răspicat că social-democraţii trebuie să conducă noul guvern". Cum poti sa fii atat de arogant incat sa declari ca un popor au declarat "raspicat" cand, de fapt, este vorba de o minoritate, o treime dintr-o treime?

Apoi acest om, ca sa nu-i zic altceva:

http://www.mediafax.ro/politic/iliescu-nu-cred-ca-basescu-va-numi-un-premier-de-la-psd.html?1687;3584699

De ce nu este inchis? De ce este liber sa mai dea declaratii si sa mai bage strambe? De ce este liber sa influenteze? Ma apuca toate baiurile, asa pe ardeneleste, cand aud cum liderul unui partid, care cica "au castigat" alegerile si care au pretentii la guvernare, il lauda pe acest presedinte de onoare care este fara orice strop de onoare. De ce nu este inchis omul?

http://www.mediafax.ro/politic/stolojan-pnl-este-prima-optiune-de-dialog.html?1687;3584738

Domnul Stolojan spune ca aceste alegeri au fost castigate de dreapta. Ei spanac! Aceasta alegere este un mare esec pentru clasa politica din Romania si ne arata ca nu avem lideriship. Avem doar oameni in costum care se cearta in public. 60% nu au votat. Nici un politician nu vorbeste despre acest fapt, dand asadar dovada de o lipsa totala de autocritica.

Poporul roman a declarat azi, raspicat, ca nu le mai pasa si ca nu le place de nici unul dintre candidati. Majoritatea electoratului, circa 60%, nu au considerat ca este o diferenta intre Gigi Becali sau Teodor Stolojan, intre Gigi Becali si Mircea Geona sau intre Gigi Becali si Emil Boc si au ales sa nu voteze. Mai raspicat nu se poate.

B.

PS Nu stiu de ce nu reusesc sa pun link-urile ca link-uri...DS

Niciun comentariu: