marți, 21 iunie 2011

Am revenit după o călătorie

Am făcut și eu o pauză de la blog. Ultimele două săptămâni au fost extrem de incărcate, întâi aici în Suedia, și apoi la Munchen, unde am fost și anul trecut. N-a fost timp pentru internet și atât mai puțin pentru blog. La Munchen a mers bine, chiar mai bine decât anul trecut iar orașul este minunat și merită vizitat.

Toată săptămâna petrecută la Munchen am mâncat la un restaurant în incinta hotelului Leopold, care este situat pe Leopoldstrasse 119. Domnul Gabriel, proprietarul restaurantului, este un român stabilit în Germania de vreo 6-7 ani din câte am înțeles. Dacă sunteți prin sudul Germaniei și vie pofta de mâncare româneasca trebuie neapărat să mergeți la domnul Gabriel. Eu unul sunt mort după mici; ei, vă pot spune că micii de-acolo sunt printre cei mai gustoși mici pe care i-am servit vreodată. Domnul Gabriel, împreună cu echipa lui, sunt adevărați meseriași și vreau să le mulțumesc, din nou, pentru bucatele gustoase pe care ni le-au pregătit cât am stat la ei.

O să-ncep să scriu din nou pe blog, însă nu știu cât de des se va întâmpla acest lucru. Sunt într-o periodă în care am foarte multe de rezolvat legat de viitorul meu și, așa cum probabil vă puteți da seama, îmi este ușor să uit de blog.

Am revenit de la o călătorie și nu mai este mult până plec din nou.

B.

Un comentariu:

Anonim spunea...

bafta!tzine-o tot asa! :D, Lola din Brasov