luni, 15 august 2011

Bună dimineața

Nu de mult, acum câteva minute fapt, m-am ridicat din pat fără să fiu foarte treaz. Acum stau somnoros și mă uit pe geam și pot constata că-i-norat, cică așa-i deobicei în partea asta a Suediei, cel puțin așa zice sora mea și ea nu exagerează niciodată.

Cineva mi-a spus mai de mult că-și dorea să ajungă-ntr-o anumită locație, la cum arată România uneori sunt sigur că persoana respectivă se gândea la o locație oarecare dinafara României, iar odată ce-a ajuns acolo vroia să șadă pe un scaun, o banca, ceva, și să gândească că azi e prima zi din restul vieții sale. Știu din experiență că nu-i așa de simplu și că viață te mai duce în locații neașteptate, ăsta-i farmecul vieții pâna la urmă, dar azi nu mă pot abține să gândesc că este prima zi din, dacă nu o viață, atunci foarte multe zile.

Având un talent nemaipomenit de a găsi arături, cucurizi și câmpi, sau cucuruzii de pe câmpi, sunt destul de sigur că o s-o mai iau pe arături și pe aici; o să mă rătăcesc prin cucuruzi și cu siguranță o să mai bat câmpii din când în când. Știu că face parte din viață. Nu-i nimic. Așa învăț. Bring it. 

Acum m-am trezit. Bună dimineața.

B.

Un comentariu:

Anonim spunea...

neatzaaa si tieee!