joi, 2 august 2012

Acum ar fi cazul, dragi români...

Acum ar fi cazul, dragi români. Acum ar fi cazul să ieșiți cu toții în stradă și să spuneți gata, nu vă mai puteți juca cu legiile și cu constituția cum vreți voi! Ieșiți acum până mai se poate repara ce a fost stricat ultimele luni.

Iată de ce spun asta (mediafax.ro):


”Curtea Constituţională a amânat decizia privind validarea referendumului până pe 12 septembrie. Cursul euro a urcat peste 4,63 lei după anunţ”



Incă o dată se pare că regulile de joc sunt schimbate după încheierea jocului și doar pentru că vitele din conducere sunt nesătuli de putere. Putere absolută. Control absolut asupra româniilor. In spatele tuturor acestor mișcări menite să destabilizeze România se află un om căruia libertate este o enigmă. Ion Iliescu. Din nou, de altfel. Nu-i i-a păsat de imaginea României atunci și fiți siguri că nu-i pasă nici acum.


Primul pas pentru o Românie mai bună, mai corectă, mai curată și mai prosperă este arestarea lui Iliescu. Or mai fi și alți pași, mulți dintre ei și prin tabăra PDL-istă și nu doar USL-istă, însă primul pas este acesta - Iliescu trebuie să răspundă în primul rând pentru crimele pe care le-a ordonat. Iliescu, atâta timp cât este liber, face totul pentru a-mpărții țara în mai multe fracțiuni. Dezbinarea poporului este unealta acestui om meschin care a pus piatra de temelie a construcției putredă a țării.


Îi respect pe cei care au mers la vot la referendum, normal, însă aș avea o-ntrebare pentru voi; cum gândiți acuma? Cum gândiți acuma când le iese arama pe față celor cărora le-ați răspuns apelul de-a merge la vot, arătându-și adevaratul caracter prin a se comporta la fel, exact la fel!, ca și Băsescu? Chiar mai puteți crede că dacă pleacă Băsescu, lucrurile vor merge mai bine în România?


Este clar că România nu mai poate fii condusă de către actuala clasă politică. Singurul remediu este ieșirea masivă în stradă...

Niciun comentariu: