luni, 31 mai 2010

Palestinienii "nevinovați"...

Azi la Stockholm, 6-7000 de idioți, 6-7000 de băgători în seamă neinformați, 6-7000 de viermi, 6-7000 de paraziți și pupincuriști au demonstrat pentru a susține "palestinienii pașnici" care cică n-au facut nimica și au fost atacați neprovocat de forțele israeliene!  Bărboșii ăia cu prosoape de bucătărie pe cap sunt foarte parșivi. Iar in Stockholm, după cum vedeți, lumea a pus botul în ultimul hal...
Așa a aratat în capitala primei țări musulmană din Uniunea Europeană. Uitați-vă la clipul de mai jos. Săracii pacifiști. Cât de nevinovați sunt!!
Uitați-vă la video-clip și spuneți-mi....ăștia sunt nevinovați?

Dacă ăia-s activiști anti-război eu sunt Popey și mănânc spanac!

ACUM UITAȚI-VĂ CE AU SPUS FORȚELE ISRAELIENE INAINTE SA SE URCE PE NAVALE "Pacifiștilor"....



Vă rog să observați cum așa-zișii ugigași de "pacifiști" le spun că STATUL ISRAEL SPRIJINĂ EFORTUL DE A DUCE AJUTOARE PENTRU POPULAȚIA CIVILĂ DIN GAZA!!! Reuters m-au dezamagit; au aratăt acest video dar l-au tăiat și n-au transmis partea în care militarul informează navele că au voie sa ajungă la Gaza, insă doar dacă se lasă controlate. Sunt sigur că există prostituate cu mai mult bun simț decât marea majoritatea jurnaliștiilor - o meserie care mă scârbește din ce în ce mai mult...

Nu pot să înțeleg cum toată lumea refuză să vadă și să analizeze ambele părți a povestei înainte de a trage concluzii. Ce se așteaptă lumea de la Israel? Să-i creadă pe cuvânt pe palestinienii din exil atunci când spun că duc doar ajutoare pentru populația civilă? Erau activiști pe acea navă care sunt clasificați ca fiind drept membri grupuri teroriste - asta conform Turcia! Mi-e silă să văd cum lumea bune botul la milogia teroriștiilor...

svd, DN,

UPDATE ora 01.08

Acest clip arată ce fel de oameni au fost la bordul navelor în drum spre Gaza. Domnisoara la sfârșitul clip-ului spune clar că sunt două feluri în care acea călătorie se poate termina - la Gaza sau ca martiri! Ăștia-s chiar nebuni! De ce cântă despre armata lui Mohamed dacă sunt pacifiști? Ceva este foarte ciudat în această poveste...



UPDATE 2: Țin să subliniez că NU țin cu nici-o parte în conflictul Israel/Palestina. Ambele părți sunt niște idioți. Sunt însă revoltat că massmedia manipulează opinia cu jumate de adevăruri. DA! Populația civilă din Gaza au drepturi umane! DA! Israel are dreptul să se apere! Este incredibil de deranjant că massmedia, cel puțin massmedia asta cvasi-comunistă din Suedia, refuză să scrie că Israel n-a intenționat să opreasca navele sau să nu le lase să ducă ajutoarele la destinație. Pur și simplu au vrut să controleze navele. 


Dacă Israel nu controleaza FIECARE navă, data viitoare vor fi și arme pe acele nave, iar cand începe ploia de rachete peste Israel, atunci massmedia cu siguranță nu scrie nimica. Eu mă intreb de ce n-ar scrie ceva; e cumva așa ca "un jidan" nu are aceeași valoare ca un sărac palestinian? "Jidanii" n-au voie să se apere? Acest articol este un protest impotriva modul în care clasa prostituată (massmedia) manipulează o țară întreagă! Dar vreau să subliniez că orice pierdere de viață este tragică! Nu ține de etnie sau naționalitate! 


Mai departe, respect toate religiile și mă aștept că toate religiile să mă respecte și pe mine, dacă înțelegeți ce vreu să zic. Mi se rupe dacă omul este musulman, buddist sau ce-ar fii. El cu ale lui si eu cu ale mele. Iar eu fac urat, chiar foarte urat, atunci cand nu mi se respectă acest drept democratic!

4 comentarii:

Suedia.se spunea...

Nu chiar toata lume,

Noi spre exemplu sintem de acord cu cele spuse de dvs.

Suedia de curand a fost atacata teroristic de catre muslimi, un jurnalist suedez atacat pentru ca l-a caricaturizat pe Mahomed, etc...

Noi consideram ca Suedia ar trebui sa ia masuri impotriva islamizarii statului suedez.

eventual sa ii pofteasca pe acesti islamisti sa ia o vacanta in tarile lor de origine.

http://www.suedia.se

Anonim spunea...

"Pur și simplu au vrut să controleze navele."
Of, mai Bogdane, of... Oare tu cum ai reactiona daca as vrea sa-ti controlez putin apartamentul? Sau sa-ti fac un control corporal sub amenintarea armei inainte de a-ti permite sa intri in casa ta?
... In rest, ceea ce spui despre jurnalisti e perfect adevarat.
Numai bine!

Bogdan Dobondi spunea...

Acuma nu te supăra că-ți spun, dar faza cu apartamentul meu a fost complet lipsită de vreo logică.

Din apartamentul meu nu vor fi lansate rachete după tine sau rudele tale. Așa că nu ai avea motive să mi-l controlez.

DA! Pur și simplu au vrut să controleze navele. Nave care erau pe drum cu marfă spre o țară cu care Israel se află în război. Conform înțelegerea de la Oslo, Israel ARE voie să controleze toate navele care au INTENȚIA de merge spre fâșia Gaza.

Anonim spunea...

Să trebuiască să alegi între secularismul suedez, extrem de bolnav şi pervers, şi islam e cum ai alege între ciumă şi holeră. Suedia "civilizată" se zbate între două lumi absolut infecte.

De fapt a intrat într-un cerc vicios: un dobitoc cum e caricaturistul lars Vilks a făcut caricaturi pe teme religioase, care au avut ca efect creşterea urii islamiştilor contra suedezilor. Deci prostia naşte prostie. Când suedezii o să se întoarcă la valorile tradiţionale atunci vor fi oameni din nou. Altfel riscă să mănânce şi mai mult "spanac" (altceva, evident) de la musulmani. N-am văzut oameni mai proşti ca nordicii - fiindcă şi ceilalţi nordici sunt exact ca suedezii. Se afundă din zi în zi în propria lor mizerie morală şi se miră ca proştii că nu nasc decât repulsie în sufletul străinilor.