duminică, 20 februarie 2011

Cum minte PSD-ul țara

Putem citi aici pe acest site că PSD Cluj susține că toate problemele din ultimii ani apartin lui Emil Boc. Cu riscul de a fi văzut că o persoană portocalie, ceea ce nu sunt, am să încerc să arăt de ce afirmația celor de la PSD, pe lângă faptul că este un simplu truc retoric, este și unul dintre cele mai mari pericole cu care se confruntă românul.

Citiți restul articolului pe presalocala.com. 

B.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Poate ca PSD-ul minte. Dar oare PDL-ul, nu face acelasi lucru?! Daca masurile luate de acest "zeu" Basescu sunt atat de bune, de ce nu te intorci in tara?! Poate ca esti constient ca intr-o lume a prostituatelor blonde ajunse "mari doamne" dupa o noapte cu Chiorul la Cotroceni, tu nu ai nici macar o sansa. Sau poate iti place sa dai lectii de conduita si morala de la distanta. Diferenta dintre mine si tine, si in general dintre cei din tara si cei din diaspora, este ca spre deosebire de tine eu traiesc in Romania, EU (si nu tu) sunt cea care suporta consecintele votului unor persoane cu mentalitatea ta. Batranii sunt condamnati la moarte, medicii romani sunt obligati sa plece in afara pt ca la noi in tara nu mai este loc de ei, nr. analfabetilor creste de la o luna la alta, iar lista poate continua. Nu antenele si nici restul partidelor politice sunt vinovate de aceste lucruri concrete, ci cei care detin puterea in acest moment(respectiv PDL) si care spre deosebire de cei de dinaintea lor fura de la toti si nu se sfiesc sa arate cat de smecheri si tari sunt ei. Sunt multe de spus, dar pt o persoana care nu traieste in tara presupun ca e mai simplu sa priveasca la televizor sau pe Internet un papitoi care vorbeste despre securisti si comunism (cu toate ca el a fost unul dintre cei mai apreciati securisti de dinainte '89) si dupa sa se considere "expert" in politica. Pt romanii din Romania ar fi mai bine daca nu ar exista romanii din Diaspora.

Bogdan Dobondi spunea...

Vai doamne, sunteti cumva o persoană membră PSD?

De unde știți dvs că nu am locuit suficient de mult timp în România pentru a-mi da seama că problema nu sunt partidele politice, ci românul în general și modul în care tratează noțiunile democrației.

Ce vrei să spui, de fapt? Că era mai bine pe vremea PSD-ului pentru că se fura mai puțin?

Nu știu cum gândești tu, însă eu prefer să nu se fure de loc. Din acest motiv, nu prea-mi place întreaga clasă politică din România. Dar ochelarii tăi psd-iști nu te-a lăsat să interpretzi asta în scrisele mele.

Legat de presa din România; au și ei vina lor. Cum se poate că în ziua în care dl Voiculescu i s-a dat verdictul că a fost securist, sau cum se spune, antenele făceau mișto de Boc? Nici măcar n-au menționat faptul că verdictul a fost dat și că va fi contestat; efectiv sau făcut că plouă.

Din acest motiv nu pot decât să privesc cei care lucrează la mașină de propaganda a lui Voiculescu ca niște persoane fără scrupule care ar face orice pentru a-și indeplini propriile scopuri.

Sunt și alții care sunt așa, însă ei măcar au bunul simț și nu pretind să spună ”adevărul”.

Dacă doriți să mai conversăm, vă rog semnați comentariile.

Cu stimă din diasporă

Bogdan