marți, 15 februarie 2011

Din nou la Praha

V-ați gândit vreodată că ne petrecem viața în oarecum aceleași locuri? Am realizat asta, sau mai bine zis, am fost amintit pentru că stau din nou la aceeași masă în aceeași cafenea în aeroportul din Praha. Diferența acum? Este înorat și au pus o stație nemțească la radio.

Mereu am fost un om cu obiceiuri fixe, chiar dacă mulți care mă cunosc m-ar contrazice. Am călătorit destul de mult, adevărat, însă dacă revizitez un loc fac mereu cam aceleași lucruri. Asta înseamnă că sunt plictisitor, nu? Și ce-i cu aeroporturi de mereu mă fac să mă simt bine? Am pățit-o la fel de mult ca oricine; avione întârziate, schimbări de gate, scaune foarte necomfortabile și plitctiseală, însă sentimentul de bază a fost mereu că mă simt bine. Ciudat!

Două ore și un pic, apoi decolez spre Stockholm. Am înțeles că temperatura este minus un miliard de grade. Punem pariu că n-o să fie întârziată cursa spre Stockholm? Sau că din greșeală ajunge în Hawaii sau altundeva unde nu negociez cu urși polari pe trecerile de pietoni?

B.

Un comentariu:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.