luni, 31 octombrie 2011

Să dăm regatul turcilor!!!

Ați văzut meciul Petrolul-Steaua? Sau meciul Rapid-Steaua? Eu propun că toate părțile a României ce nu țin de Ardeal să fie date turcilor. Sau nu, fiindcă până și turcii au o oarecare măsură de civilizație, propun ca tot ce nu ține de Ardeal să fie exclus din Europa. Calc coziile unora acuma? Nu mă interesează. Unii se simt jigniți? Și ce? Simplul fapt că eu trebuie să fiu conațional cu ”din ăia” mă jignește. Mi-e rușine că sunt român și nici unul dintre motivele pentru care am această rușine nu are legătură cu Ardeal, ci doar cu regatul ălă jegos, murdar, plin de scandaligii care nu adaugă nici o valoare în univers.

Sincer, aș prefera ca Ardealul să fie a Ungariei. Ungarie este o civilizație europeană cât de cât, nu ca sudiștii ăștia care, dacă mă întrebați pe mine, n-au ce căuta în Europa. Propun o periodă de grație în care cei din sud care totuși sunt oameni normali și civilizați, oameni de treabă, oameni pe care-i respect, să aibe ocazia să se mute de acolo. Această mișcare populare poate fi finanțată de fonduri UE; sunt sigur că restul europei ar plăti cu plăcere pentru a scapă de acea mociârlă sudistă. Apoi, când ultimul om normal a plecat din București, Prahova, Moldova și așa mai departe, când au mai rămas doar șmecherii, cocălarii, Becali et al și întreaga ciumă politică, putem ceda acea parte turcilor.... Mă îndoiesc însă că ar accepta acest cadou....

Subscriu 100% la tot ce am scris mai sus. Nu vă place? Păcat. Nu mai treceți pe aici atunci. Sunt sigur că aveți sămințe de mâncat, șprițuri de băut și căzi de evitat. Prin această postare subscriu la toate mișcările care doresc despărțirea Ardealului cu acea mociârlă cunoscută sub numele Romania (cu greu m-am abținut să folosesc doar un r).

2 comentarii:

Devorattor spunea...

Subscriu si eu la ideea ta, felicitari pt curajul de a pune degetul pe rana, dar fii pregatit sa-ti mai primesti si rosii in cap (in cel mai fericit caz) pt ca gibonii din sud isi vor apara cu indarjire cotetzul! :)

Bogdan Dobondi spunea...

Este ok, nu intenționez să candidez pentru vreun post politic în România și nici nu mă înteresează dacă-s popular sau nu.

Subliniez însă că nu toată lumea în regat sunt ghiboni. Unii dintre cei mai de treabă oameni pe care-i cunosc sunt bucureșteni.

Generalizând însă, ne dăm seama că Regatul n-a produs nimic bun pentru România de la așa zisă revoluție încoace.

Ghibonii nu au nevoie să sară-n apărarea cotețului căci mă-ndoiesc că cineva ar vrea să încerce să-l ia...

Concluzie? N-am nimic cu oamenii...doar cu o anumită mentalitate balcano-italiano-apostolistă... (Știu cine și de unde este Apostol.)