sâmbătă, 28 aprilie 2012

Felicitari

Se pare că-ntr-un final s-a-ntâmplat. Felicitări românillor! Ponta e la putere. Conform logica aia bananieră România nu mai se află în criză.

Mă aștept că-ntr-o săptămână două, toți care nu au loc de muncă să primească unul și salariile să fie la nivelul europei occidentale. Că doi-trei ani am tot ascultat hienele de la USL care, împreună cu javrele din trustul Intact, au uitat să menționeze că a fost o criză financiară monumentală și că România a trecut prin acea criză și a ieșit cu o datorie externă mai mică decât Suedia și multe alte țări.

Acum, un PSD-ist este din nou la putere. Mai trebuie să vă amintesc ce a făcut PSD de când s-a inființat? Sau ce a făcut cei care au inființat PSD-ul? Mai trebuie amintit că acești oameni au mâinile mânjite cu singele multora români, oameni de rând, oameni care sperau la o viață cât de cât normală,?

România este acum condusă de un partid căruia președinte de onoare,da, de ONOARE (!?), este un ucigași și ex-comunist. În Europa mai este doar unul ca ucigașul Ion Iliescu: președintele Belarus Aleksandr Lukaşenko. Frumoasă compania, nu? 

România are acum un premier care în loc să fie politician și să propună ceva concret mai mult a dat din gură prin presă, fără să aibă nici un strop de rușine, spunând că actuala situație din România li se datorează celor care atunci se aflau la guvernare. De criză nimic. De faptul că partea noastră a lumii a trecut prin momente financiare foarte urâte.

Iar jurnaliștii/prostituații alături de șmecherul Ponta odată n-a pus o întrebare de genul: dumneavoastră ce ați face? Aceiași prostituați, că altfel n-am cum să-i caracterizez pe cretinii de la Intact, n-au reușit să menționeze că rata de șomaj din România este cam jumate cea din Suedia și cam de patru sau cinci ori mai mică decat cea din Spania. Singura chesti ce au putut să spună este ce le-a spus peștele să zică: jos Boc și jos Băsescu. Fiind prostituate s-au conformat. Sincer, nu înțeleg cum se pot privi în oglindă cei de la Intact...

Așa că dacă Ponta este șmecherul pe care-l văd că este (n-are cum să fie altfel fiindcă dacă era, nu conducea PSD-ul) atunci va putea face ce a făcut și grecii; datoria externă a României se află astăzi la aproximativ 33 la suta din PIB. Se poate lejer dubla fără sau chiar tripla dacă stâm și ne gândim că datoria greciilor este de 120% din PIB. Salariile vor crește și toate vor fi bune până la următoarea criză, atunci când datoria externă chiar este o problemă. ȘI atunci, dragi români, să nu uitați că creșterea voastră a fost pe seama copiilor voștrii, că banii imprumutați de voi vor fi trebuit platiți de copii voștrii.

Dar nu-i bai; cine trebuie să se gândească atât de mult în viitor când următorul șpriț la o terasă este mai aproape, nu?

Uite așa pot cetățenii din republica bananieră România să continue să se mintă singuri și să compromită orice posibilitate de dezvoltare adevărată și sănătoasă. Felicitări româniilor. În sfârșit aveți un lup adevărat care să vă guverneze. Că popoare de oi merită să fie guvernate de lupi, cum zicea Stuart Mill...

Niciun comentariu: