sâmbătă, 12 mai 2012

Încă n-ați crăpat?

N-ați crăpat încă? Cu tot cu ”corectitudinea” și cu ”deciziile de bun simț” ale voastre?

90 + 4!

Mentalitate de învingători contra mentalitate de ciupitor și când spun mentalitate de ciupitori nu mă refer la co-naționalii de la Sibiu .

Seriozitate și muncă împotriva balcanisme, jigniri și scandaluri. Rezultatul îl vedeți în clip.

Autonomia rezolva incompatibilitatea culturala. Autonomia este win-win căci așa ”ungurii” vor fi afară din țară, cum tot vă doriți, iar voi, cei corecți și morali nu riscați să crăpați.

Respect sibieniilor pentru ca și-au dat viața pe teren și au muncit. Așa cum este normal în Ardeal. Am avut noroc și pe Maftei.



8 comentarii:

Anonim spunea...

Bogdane ,felicitari !!! Daca vrei sa ma contactezi am E-mail ; alexcv99@yahoo.co.uk si traiesc in USA. Poate mai colaboram cu ceva la site-ul tau

Anonim spunea...

Ai putea sa nu mai vii in Romania. Asa ca o sugestie... Lasa-ne pe noi astia balcanicii si ramai cu comunistii aia de suedezi, cu toti nazistii spalatii pe creier.

Doamne ajuta si Hristos a inviat!

Bogdan Dobondi spunea...

Deci, in Suedia toti sunt nazisti... am inteles.

Nu priveste pe nimeni cand sau daca merg in Romania.

CFR a castigat campionatul. O teorie este ca a furat; dar atunci a furat mai bine decat cele trei echipe din Bucuresti.

Alta teorie este ca prin organizare este net superioara.

Oricare ar fi; 8 trofee in cinci ani.

Anonim spunea...

Nu sunt toti nazisti. Majoritatea. Cat despre CFR... bravo lor daca sunt superiori prin organizare. Insa daca CFR este superior in organizare = ungurii sunt superiori in organizare este un sofism.
BR

Bogdan Dobondi spunea...

Hrm, nu stiu daca majoritatea sunt nazisti; dar daca tu spui, musai este adevarat, nu?

Eu traiesc aici de cand eram un mic copil, ce stiu eu despre Suedia si suedezi...

Doar o persoana care a-nghitit toate minciunile servite de presa din Bucuresti face paralela dintre CFR si Ungaria, dar nu conteaza. Este dreptul tau s-o faci.

Intre Ardeal si Sud, daca e sa facem distinctia, Ardealul este mult mai organizat decat Sud-ul, si mai ales decat Bucuresti. Apoi ca Ardealul in acelasi domeniu este mult sub alte locrui in Europa civilizata este cu totul si cu totul altceva.

CFR este in primul rand echipa ardeleniilor, iar nu noi ardelenii suntem cei xenofobi ci cei care canta "afara, afara cu ungurii din tara"...ceea ce se poate auzi in Bucuresti de fiecare data cand CFR joaca acolo.

Ardeal nu este Ungaria si nici Romania, cel putin nu asa cum este definita tara in capitala. Insa pentru asta, omul trebuie sa mearga mai departe de triungiu sfant Predeal - Bucuresti - Mamaia...

Chiar exista o lume si inafara triunghiului...

De ce este CFR echipa ardeleniilor? Pentru ca de cinci ani incoace, CFR scoate din sarite bucuresteni precum Jiji, Borcea si idioti prin redactiile presei sportive, toti la Bucuresti si toti anti-provincia, si alti zei atotstiutori pe la comisii etc etc. Care toate sunt la Bucuresti si pentru folosinta celor din Bucuresti.

Din pacate pentru cei multi oameni normali, civilizati si de treaba din Bucuresti, orasul lor este capturat de persoane precum cele mai sus mentionate. Asta este valabil nu doar in fotbal, ci in toate domeniile societatii romane. De aia au iesit oamenii in strada de bucurie...

Asa cum eu scriu despre Bucuresti pe blog scrie media din Bucuresti despre Cluj si CFR Cluj. Cand n-o s-o mai faca, am sa incetez si eu. Pentru ca o fi ardeleanul un pic mai tacut, dar asta nu-nseamna ca tolereaza orice...

Anonim spunea...

No tulai doamne sa suparat miticu anonim. Bogdane ce rau esti... ai facut inca un ragatean sa planga de ciuda.

/K. un ardelean feroce

Anonim spunea...

spusesem mai sus ca e un sofism. SOFISM

Pentru ardeleanul anonim de mai sus: e cum spui tu; noi miticii suntem badarani, balcanici, nesimtiti, etc
Nici vorba sa ne comparam cu ardelenii care sunt infinit mai civilizati, mai evoluati, mai inteligenti.
Doar doua sfaturi am pentru dvs
1. nu-ti mai cumpara camasi slim-fit pentru ca la cat de pin te tine esti o sa-ti plesneasca nasturii;
2. n-ar stica sa pui mana pe gramatica limbii romane. "sa suparat" se scrie de fapt s-a suparat. "ragatean" e regatean.

@Bogdan
Suedezii sunt nazisti nu ca iubesc ce-a facut hitler in al treilea reich... mai degraba imbratiseaza unii in tot, unii in parte, aspecte din ideologia nazista (eugenie, arianism, ateism, xenofobie, pe alocuri)
my two cents...

Bogdan Dobondi spunea...

Faptul ca spui ce spui despre Suedia si despre suedezi ii da lui K. dreptate.

Stiu doar un singur lucru; doar cineva obijnuit cu haosul din Bucuresti poate cataloga Suedia si suedezii ca nazisti.

Esti atat de paralel cu subiectul incat nici n-am de gand sa te contrazic, fiindca ar fi o pierdere de vreme.

Ceea ce totusi este fain este ca nimeni nu te obliga sa mergi in Suedia, la fel cum nimeni nu te obliga sa mergi in Ardeal sau sa-mi citesti blogul.

Iar daca totusi continui sa-l citesti, sa stii de acum; cel putin cand vine vorba de fotbal, eu sunt in al noualea cer atunci cand CFR le da peste nas celor de la comisii si celor din capitala care inca mai traiesc cu notiunea ca toata lumea trebuie sa tina capul aplecat in fata lor doar pentru ca ei sunt din Bucuresti.

Citeste presa sportiva; citeste cate jigniri sunt la adresa Clujeniilor si iti dai seama, daca poti fi un pic echidistant, de ce acest blog atunci cand vine vorba de fotbal, este polul opus a opiniilor mincinoase inventate de jurnalisti din sud.

Diferenta intre nivelurile de civilizatie? Pai, Sorin Apostu este dupa gratii, iar nu demult, Gigi Becali a fost achitat in dosarul schimbatul terenurilor cu armata. Iar acest lucru este doar un exemplu... si nicium singurul exemplu...

Dintre cele doua, ce este mai civilizat si mai normal, te las pe tine sa analizezi...