miercuri, 1 august 2012

Majoritate româno-peceristă

Citesc tot felul de comentarii pe net care spun cam același lucru: ”Nu este drept ca votul celor opt milione de români care au votat să nu fie luat în seam.”

Iată ceea ce nu poate să-nțeleagă balcanicul român; ba da! Este luat în seamă. Opt milioane de români, însă, nu este majoritate, iar în democrații chestia cu majoritatea este de nediscutat - dacă subscrii la normele democratice atunci mai e musai ca din când în când să tragi burta și taci din gură fără să te milogești.

Măi, frați, conform BEC - știți voi, ăia care se ocupă cu datele oficiale - au votat 46,23% din cei cu drept de vot, iar din cei aflați printre cei 46,23% au votat cu Plagiatorul și cu pruncii peceriști 87,52 %. Asta NU înseamnă în NICI UN CAZ că o majoritate au votat pentru demiterea lui Băsescu. Dar voi o tot țineți pe a voastră! Bravo!

Care este procentajul celor care nu l-au mai vrut pe Băsescu (de înțeles, de altfel)? Dacă facem puțină aritmetică observăm că 0,4623x0,8752=0,4046, cu alte cuvinte; 40,46% din totalul celor cu drept de vot au votat împotriva președintelui. 40,46% cu tot cu morții de pe listele din anumite județe ”plate”.Nu mai tot insistați cu ”majoritatea” voastră, fiindcă trăiți atât de bine pentru că vă lăsați spălați pe creier de foști mai-mari tovarăși peceriști. Valabil pentru Interimatu' atât cât și pentru Suspendatu'.


Da' cine a câștigat? Nimeni. Cine a pierdut? România. Țara România și societate românească - cei care-și plătesc taxele și merg la munca zi de zi; ei au pierdut. Și au pierdut la scor. De ce nu s-au prezentat Ardelenii la vot? Pentru că nu te duci ca mitic în Ardeal și încerci să-nvrăjbeșiti în stil dâmbovițean crezând că ardelenii sunt dispuși să-nghită rahatul pe care-l scoți pe gură. Poate la voi, acolo în Sud, vă mai iese. Dar nu și-n țara Transilvania.

Chestiunea este destul de simplă, ieri seară, la emisiunea lui Sabin Gherman pe Transilvania Live am aflat de ce au lipsit ardelenii de la vot: nu li s-au prezentat nici-o alternativă. Bine, îl dăm jos au spus Ardelenii, dar pe cine punem în locul lui și ce vor face ăia pe care-i punem în locul lui Băsescu? Ponta, plagiatorul, și Antonescu, căscatul, n-au reușit să le explice Ardeleniilor ce vor să facă ei pentru România. Așa că Ardealul și Banatul a stat acasă și prin asta a scos țara, din nou, dintr-un mare rahat pecerist.

Ce au făcut atunci Plagiatorul și Căscatul? Au reușit să facă scandal, să scumpească viața de zi cu zi a românului; au reșit să-ndepărteze țara de Europa occidentală, civilizată, și dacă vreun prost se găsește să comenteze acest articol cum că i se rupe de ”Ieuropa lor”, marș înapoi la șpriț! Ce cauți pe blogul meu? Că mă enervez cu nervi și vă bag o digramă care arată ”iegzact” cât și când a crescut ”ieurou". Că am și dinălea!

Eu nu-s ca Ponta, doamne-s mulțam!!, eu nu plagiez și inventez date care să se potrivească scopurilor mele. iSictir, cu majoritatea voastră de 40,46%.

5 comentarii:

justme spunea...

Ne faci prosti zi de zi si dar nu esti in stare sa intelegi ca foarte foarte multi nu au votat pentru demitere ca sunt fani ponta sau uslisti comunisti ci pentru ca il urasc din suflet pe traian basescu,uite eu am votat cu da, si nu suport nici pe ponta nici pe antonescu.si inca ceva daca votau 4 600 000 pentru demitere si 4 500 000 impotriva , base era demis.Acuma cand au votat 8 milioane ramane(deocamdata) ti se pare normal sau logic?Pana si curtea constitutionala si-a dat seama ca n-au cum sa ignora parerea a celor 8m de oameni.Si daca tot faci referire la comunisit , stii ca exista cam 2 tari in europa in care exista pragul asta de ras, Rusia este una dintre ele deci...

Bogdan Dobondi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Bogdan Dobondi spunea...

Și tocmai de aia, pentru ca ați votat din ură împotriva cuiva care și așa era pe cale să plece, înlocuindul cu alții, mai răi, alții îndrumați dă Iliescu vă fac proști.

E vina mea că nu știți să numărați? 7,4 milioane care au votat DA sunt MAI PUTIN decât 50%. Asta înseamnă că nu se poate spune că o majoritate dintre români il vor demis. Tu și ceilalți din turma care s-a lăsat păcălită de peceriști aveți impresia că sunteți o majoritate. NU sunteți.

Iar pentru că în România există oameni ca tine, care este pregătit să voteze ceea ce vor oameni care nu respectă pe legea pe față doar pentru, doar pentru că urăști altul care și el nu respectă legea - na, de aia se trăiește atât de bine în România. Hoții ajung mereu la putere pentru că țara-i plină de persoane ca și tine, care nu sunt capabile să gandească rațional ci doar sentimental. Iar Iliescu i-a învațat pe acești hoți cum să te manipuleze sentimental ca să te poată păcăli.

Nu este relevant câte țări au pragul electoral. Relevant este că aceasta era regula de joc, una pe care USL acuma încearcă s-o schimbe...

Dacă gândeai puțin cu creierul și nu te lăsai dus de acel val de ură față de Băsescu, nu mergai la vot și dădeai apă la moară peceriștiilor. Mai răbdai înca maxim doi ani și Băsescu era plecat! Cum e acuma, tu și semenii tăi ați validat puterea unora pe lângă care Băsescu este mic copil! Bravo!

Anonim spunea...

am gasit titlul blogului interesant. citindu-ti randurile, mi-am pierdut elanul in totalitate. imi vine greu sa inteleg de ce oamenii plecati in strainatate nu se pot debarasa de mizeria politica din Ro. in fond, locuiti si lucrati in tari de la care ati putea invata o multime de lucuri noi, in special despre cum ar trebui sa fie o clasa politica. in schimb, continuati sa respirati mizeriile insuflate de una din cele doua tabere de politruci..

Bogdan Dobondi spunea...

@anonim 19.39

Da, traiesc in Suedia. De fapt, sunt crescut in Suedia. Parerea ta este parerea ta si ti-o respect, dar gresesti la un punct. Ai spus:

"...continuati sa respirati mizeriile insuflate de una din cele doua tabere de politruci.."

Gresit! Eu nu respir nici o mizerie a UNEI tabere de politruci. Daca-mi citesti blogul iti vei da seama ca mie nu-mi place INTREAGA clasa politica din Romania.

Uite, multi care pleaca din tara nu mai privesc inapoi. Eu ii respect, insa eu nu pot face asta. Nu stiu de ce, insa n-o pot face. Sunt nascut in Romania si tara face parte din mine.

Poate tu, daca ai pleca, n-ai mai citi nimic despre Romania. E alegerea ta, dreptul tau pana la urma. Dar sa stii ca nu toti suntem la fel.

Citeste-mi si alte articole si ai sa vezi ca poate, daca cei din Romania ar tine mai mult cont de parerile celor care sunt plecati, cei care au trait intr-un altfel de sistem, poate hoti precum Basescu, Iliescu, Nastase, Ponta, Antonescu si asa mai depart n-ar avea puterea pe care o au. Puterea care le-a fost data de catre popor.