miercuri, 31 decembrie 2008

La multi ani!!

Este ultima zi din acest an. A fost un an foarte interesant ca sa zic asa, un an pe care cu siguranta n-am sa-l uit niciodata. 2009 pandeste la coltul strazii cu promisiuni frumoase si de abia astept sa pun 2008 in spatele meu si sa merg mai departe.

De revelion anul trecut am stat in Bucuresti, in apartamentul unde locuesc si m-am uitat la un film pe lap-top atunci cand au inceput artificile. Cand am auzit ca au inceput sa bubuie am oprit filmul si am iesit pe balcon si am fumat doua-trei tigari admirand artificile. Stiu ca pare cam nasol, dar anul trecut am ales sa fiu singur de sarbatori. Le-am petrecut absolut singur, asteptand doar sa treaca ca sa pot merge inainte cu viata mea. Au trecut, dar eu nu am mers inainte cu viata mea. A fost o experienta foarte interesanta pe care nu mai vreau sa fac din nou.

Acest revelion sunt in orasul in care am copilarit. M-am intalnit cu toti prieteni mei si cu familia mea. Realizez acuma ca a fost degeaba ce am facut anul trecut de sarbatori. Nu a fost nimic frumos, poetic, romantic sau eroic in acel gest. Sa-i neglijez pe cei care tin la mine cu adevarat a fost intr-adevar o pierdere de timp tampita.

Vreau sa fac 2009 cel mai bun an din viata mea, sa fie anul in care restul vietii mele a inceput, anul in care mi-am pus baza pe care am sa construesc o viata exact asa cum mi-am dorit. O viata echilibrata si plina de pasiune, prieteni, evenimente frumoase si persoane frumoase. Promit sa dau prioritate doar celor care tin la mine si nu ca anul trecut cand i-am neglijat in favoarea celor care nu prea tineau la mine. Asa in retrospect, imi dau seama cat de prost am fost.

La multi ani!!!

B.

Un comentariu:

Anonim spunea...

nu var du en riktigt klok man....