sâmbătă, 25 iulie 2009

Minciuni

Urasc cand sunt mintit pe fata asa cum mi s-a intamplat de cateva ori in ultimele zile! In fine, mi-e mai mult mila de persoanele care fac asta. Ceea ce ma jigneste, insa, este ca sunt vazut ca un fraier care nu si-ar da seama. Aloooo! Internet! Google! Daca tot nu aveti coloana si sa fiti sinceri, atunci macar mintiti in asa fel incat nu se poate descoperi in doua-trei minute. Sau mai bine nu mintiti de loc! Ah! Da, exact, coloana.... Ei, daca n-o aveti, asta este, dar vreau sa stiti ca stiu ca mintiti! Si ca nu-i nimic. Nu ma supar. Ma adaptez, iert si ma ofer sa ajut daca e nevoie.

Este bine sa ai si asemenea persoane - mincinosi sau falsi - in preajma ta. Iti da puncte de referinta si te ajuta sa-i apreciezi pe cei care sunt sinceri cu tine, chiar daca ar inseamna ca uneori trebuie sa-ti spuna ceva ce poate nu vrei sa auzi. Cand mi se intampla acest lucru, stiu ca am un prieten adevarat, care-mi vrea binele si nu doar sa se tina bine cu mine.

Poate cer prea mult de la cei din jurul meu. Probabil.

B.

2 comentarii:

Sunshine Sarah spunea...

oho! look who woke up on the wrong side of the bed :))
>:D<

Bogdan Dobondi spunea...

Nothing wrong with the side of the bed... But I just hate beeing lied to, when it would have been much simpler to tell me the truth. But thanks for makin' me laugh Red! >:D<