miercuri, 23 martie 2011

Remember the real 9/11

Postez asta fiindcă sunt nevoit să scriu o lucrare despre aceste evenimente și am dat de tot felul de teorii care practic au uitat ce s-a întamplat atunci și distorționează realitatea ca să se potrivească credințele proprii. Adică, există idioți care susțin că NU erau avioane care s-au prăbușit în clădirile WTC! Intrați și priviți mai multe videoclip-uri.









Iar pentru cei care cred în acea teorie că nu avioanele au doborât WTC; uitați-vă la următorul clip. Arată colapsul dinauntru clădirii; auziți vreo explozie? ”Control demolition” folosește multă dinamită, însă nu se aude nici o explozie. Mă gândesc că și asta este o conspirație masonistă/zionistă sau care e acea teorie idioată care lumea pare s-o prefere în fața adevărului.



Așa. Haideți. Huoooo America! O faceți doar pentru petrol!!

Mda. Doar pentru petrol...

Cum ziceam; scriu o lucrare despre teoriile alternative legate de 11 septembrie 2001. Toate acele teori sunt publicate, în mare, pe site-uri care mai publică și povești despre OZN-uri și marea conspirație zionistă. Toate acele teorii sunt concepute fie de oameni care n-au incredere în guverne - aceeași idioți care spun că nu armele omoară oameni ci oameni omoară oameni - sau europeni cu o boală pe americani. Toate ”doveziile” acelor teorii sunt bazate pe presupuneri foarte, foarte aiurea și ca atare au ajuns la concluzii idioate. Da. Idioate. Alt cuvânt mai diplomat ar fi o jignire asupra tuturor care au pierit atunci și a inteligenței mele.

Știu, trăim într-o democrație și oricine are dreptul să fie un idiot...

B.

3 comentarii:

Anonim spunea...

You need to take a deep breath.

Ai devenit prea "acid". :)

Bogdan Dobondi spunea...

Daca ai citi toate tampeniile pe care trebuie sa le citesc pentru lucrarea asta....doooooaaaammmmnnneeeee!!!!

:D

nico spunea...

Examenul asta este la profesorul care iti era asa de simpatic cand mi-ai vorbit de el la Cernavoda?

Esti foarte sarcastic in postarea ta...