joi, 23 decembrie 2010

Tragedie în Parlament: Un bărbat s-a aruncat de la balcon

Un bărbat s-a aruncat de la balconul sălii de plen din parlament în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură. Este o tragedie imensă, bineînțeles, iar din fericire se pare că va supraviețui. Ceea ce mă scârbește sunt apelurile de decență și declarațiile ipocrite a massmediilor din România. CRP face apel la decență în relatările despre incident. Antena 3 nu difuzează imaginile care arată momentul în care bărbatul, un angajat TVR, plonjează de pe balustradă din motive care sunt necunoscute pentru ei până acum: respect. Același respect care i se acordă angajatului TVR ar trebui să li se acorde tutoror, însă bineînțeles că-n alte cazuri nu există acel respct. Ipocrizia este enorma...

Până la urma nu contează, sper să se facă bine bărbatul și să se vindece din toate punctele de vedere. Copiii lui au nevoie de el.

B.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Antena 3 nu difuzează imaginile care arată momentul în care bărbatul, un angajat TVR, din motive care pentru ei sunt necunoscute până acum.

Asadar... in care barbatul ... ce? :D

Bogdan Dobondi spunea...

M-am grăbit. Eram între două episoade House... :))

Bogdan Dobondi spunea...

Episoade? Episoduri? Am devenit nesigur... :D

nico229 spunea...

Am vazut ieri la stiri reportajele despre acest om care a sarit de la balcon.
Personal nu cred ca aceste forme de protest extrem vor aduce reactia dorita de acest barbat.
in ce priveste sus-numitul post de televiziune care pretins ca va da respect acestei persoane... permite-mi sa aduc cateva observatii din ce am vazut ieri...
Antena 3 nu a prezentat la stiri imaginile deoarece ei "Dau respect" acelei persoane, iar rating-ul in acest caz "nu conteaza"; simultan cu acest post Realitatea Tv difuzase imaginile din Parlament.
8 Ore mai tarziu la aceeasi Antena 3 apar difuzate imagini din Parlament... rating-ul nu conteaza? ei acorda respect?
Nu sunt de acord cu modul de a protesta al acestui individ, dar te rog nu le lua partea celor din televiziune cum ca ar intelege conceptul de intimitate atunci cand televiziunile adverse prezinta subiectele de stiri pe care ei au refuzat initial sa le arate.
Daca nu as fi urmarit aceste emisiuni intamplator acum poate nu as sta sa ma intreb ce anume a contat pentru ei... colegul are a protestat sau cum sa fac un ban in plus de pe urma aceluiasi coleg?

Anonim spunea...

Episoade. :P