marți, 19 ianuarie 2010

Şi de data asta ce e?

Mă întreb - ce e de data asta? Ce vor? Care sunt planurile lor malefice; că mulţi "ştiu", aşa cum "ştiu" şi despre oricare alt subiect dacă stau să mă gândesc, că ăştia, americanii, nu fac nimica făra a avea vreun scop malefic. Haideţi toţi care mereu stau la pândă cu câte-o teorie conspiratorică anti-SUA la-ndemână; explicaţi-mi şi mie de ce sunt răi de data asta. Supremaţia globala începe prin ocuparea Haiti? Americanii şi-au testat o armă nou care poate să producă un cutremur chiar sub fundul duşmanului?

Ce? Credeţi că exagerez? Nu exagerez; sunt unii care chiar cred că americanii au simulat expediţia lunară şi că ei înşişi sunt responsabili pentru atacurile din 11 septembrie 2001. O armă care poate provoca un cutremur nu pare să fie o exagerare atunci când ai ochi dar îţi lipseşte un creier. De ce unii au ţinut neapărat să coboare din copaci rămâne un mister... În fine...

SUA a dat pâna acum 100 milioane de dolari pentru a ajuta victimele din Haiti. China a dat unul singur. SUA trimite acuma militari pentru a ajuta să împartă ajutorul şi pentru a-i proteja pe cei care sunt acolo să ajute. Prietenii la nevoie se cunosc cum zice românul.

Dumnezeu să-i ajute pe cei care au scăpat cu viaţa şi să-i odihnească pe cei care au murit în acel cutremur. Este o tragedie imensă ceea ce s-a întâmplat.

Citiţi pe reuters.com (engleză) şi pe mediafax.ro.

B.

Niciun comentariu: