marți, 26 octombrie 2010

Ponta se manifestă din nou

Deci, cum să zic, idiot e prea colorat, dar dacă Ponta mereu ține să dea dovezi că este unul, atunci n-avem decât să-l numim după nume: idiot! Omul la ciupeala, Victor Ponta, crede că ciupeala este în interesul național.

Da, acele legi votate pe nevăzute de către ceilalți idio.. scuzati-mă vă rog...parlamentari ar face, într-adevăr, viața mai ușoară pentru milione de români; cel puțin pentru câteva luni, apoi, fiindcă așa s-a întâmplat mereu în istorie, dezastrul național se va declanșa. Credeți-mă - se poate mult, mult mai rău!

Până acum nu pot înțelege cum socialidioții, pardon, democrații, din toate țările își construiesc bugetele. Mă gândesc că stau la un șpriț și, după ce au dezbătut subiecte de genul că era mai bine mai de mult, trec și ei niște cifre în buget ca să arate bine, care să-i liniștească pe fraieri, pe popor. Să nu mai vorbim de opium.

Doar un tâmpit poate să creadă că acele două legi pot fi benefice pentru România. Doar cineva fără atuurile unui lider nu poate înțelege că uneori alegerea nu este între rău sau bine ci mai degrabă între rău sau dezastru. Doar cineva care este mai interesat de ce-i dictează omul din celălalt capăt al leșei ar putea să spună ceea ce a spus Victor Ponta aici...

Nu țin cu nimeni din politică, nu am nici o culoare, nu sunt nici stânga, nici dreapta și nici centru, dar totuși, până acum cel puțin, am crezut că politicienii ar fi interesați măcar să mai existe o țară. Că altfel din ce ar trăi, nu? Se pare că lui Ponta și cine ar fi în celălalt capăt al leșei nu prea le pasă dacă România există sau nu. Dacă le-ar păsa n-ar venii cu afirmații din ăstea...

B.

Niciun comentariu: