joi, 22 decembrie 2011

Limbajul lui Ponta, limbaj de demnitar?

Iată, priviți discursul unui viitor lider a României! Dl Ponta l-a făcut pe priministru bou și prostu' în mai puțin de 20 de secunde.

Voi, cei care votați în România, chiar credeți că Victor Ponta este omul care să aducă dreptatea în România? Vorbește exact ca un șmecher de cartier. Cum credeți că va guverna dacă va câștiga alegerile?

Sincer, dacă un personaj ca dl Ponta ajunge să fie priministrul României, atunci fără supărare, dar românii își merită soarta. Cum să spui ”ca  prostu'” unui priministru? Chiar mă întreg; vi se pare ok ca un demnitar să vorbească așa? Adică, voi, românii cu drept de vot, chiar vă place asemenea personaje?

Iată clipul:

3 comentarii:

Anonim spunea...

Poporul are nevoie de asa "adevarati barbati de stat" cu "sange in instalatie" care sunt stare sa injure si de mama daca tara iubita o cere.In cercurile politice inalte (a se citi joase) din Bucuresti se spune ca "politica nu e scoala de maicute/manastire" sau ceva de genul.
/K

Adrian A. spunea...

Din pacate, asta e realitatea: oamenii voteaza cu politicieni care sunt pe mintea lor, nu cu persoane inteligente si serioase. Ponta are acelasi limbaj ca si Basescu pentru ca asta se cere.

Sunt doua grupuri mari de sustinatori fanatici: cei pro-Basescu, care se uita toata ziua la B1TV si cei anti-Basescu, contaminati de Antena 3. Cine priveste spectacolul, are impresia ca nu exista alternative decat cele doua extreme. As vrea sa vad si eu ceva nou, niste opinii moderate, niste idei constructive, niste analisti care sa spuna ca PSD si PDL sunt exact la fel...

Anonim spunea...

Analisand mai adanc, asta este inca o dovada ca romania este o constructie statala anormala. Un experiment politic care de la 1918 incoace a generat doar situatii care ar fi de neconceput intr o tara construita normal.
/K