miercuri, 21 decembrie 2011

Se fac din nou înscrieri la pioneri!

Se pare că Securitatea, sau ce a mai rămas din ea, sau măcar unul dintre capii ei, sau măcar unul dintre cei care a reușit să jefuiască România mai mult decât alții, un securist cu acte în regulă, face înscrieri la pioneri. Vai, e ca pe vremuri.

Cică este o mare șansă, spun cei 20 de finaliști. Mare șansă pentru a purta cuvântul unui jeg de om care ar fi trebuit să stea lângă Ceaușescu la perete și nu să numere banii furați de la români.

În articol scrie ”Recunoscut ca susţinăor al valorilor autohtone, Intact Media Group....” Da, un mare susținător de valuri. Cică de douăzeci de ani de activitate. Să vedem, 2011 minus 20 de ani, asta vine 1991. Pare corect. Până a încasat banii care de fapt aparțineau tuturor româniilor, până i-a spălat, până au ajuns în off-shore-uri, într-adevăr, revoluția plus un an. Ce? Voi credeați că milioane de dolari furați chiar așa de repede se pot spăla?

Asta este România în care trăiți; mai marii hoții au ajuns să sprijine tinerețea. Bravo! Hai, acum să că aud cu toții, în cor, ca deobicei când deschid acest subiect: ”Păi, eu oricum nu pot face nimica!”. Știu. Neajutorațiilor.


Vedeți aici despre ce este vorba.

B.

Niciun comentariu: