marți, 20 decembrie 2011

Transilvania Live

Voi ați crezut că exagerez cu apucăturile mele anti-București. Poate ați gândit că exagerez când spun că sunt mulți care gândesc ca mine, dar care aleg să tacă și să înghită tot circul, toată mizeria care provine din București. Iată că mai sunt și alții care gândesc la fel și care stăpânesc limba română mult mai bine decât mine. Și, ca să audă toți tâmpiții din capitală (oare nu pot să fac ce-ul ală și mai mic? capitală...), iată că provincia, adică partea aia a României cu bun simț, partea civilizată a țării și-a infințat un post de TV propriu. Despre acest post puteți citi aici:

Transilvania Live

Sper din tot sufletul ca proiectul să aibă succes, fiindcă dacă are, atunci toate zdrențele care poartă porecla de jurnalișt, ceea ce nu neapărat înseamnă toți jurnaliștii, din capitălă își vor pierde farmecul vieții: minciuna, desinformarea și pupatul fundul șefului sau patronului, sau, cum ar fi la modă în bucurești (da, cu b mic) pupatul fundul oricăruia care dă banul. Fiindcă milogia la bucurești s-a născut, dacă nu știați asta deja...

Le țin pumni celor de la Transilvania Live și sper că toți Ardelenii vor încerca să sprijine acest proiect cum pot. Zic Ardelenii, însă vă asigur că mă refer la întreaga provincie. Sunt milioane de oameni de treabă în România, însă bucureștiul nu le acordă importanță. Capitala aia plină de dezastre omenești, acel loc geografic care distruge totul ce este frumos în România, oferă voce doar scandalagiilor și a hoțiilor.

B.

Niciun comentariu: