joi, 16 februarie 2012

În țări normale

Iată un comentar despre jurnalism făcut de o persoană care încă mai știe ce înseamnă jurnalism. Dl Mălin Bot este redactor-șef la Adevărul și scrie despre emisiunea celor de la Antena 1 în care au fost difuzate imagini cu fostul premier dl Emil Boc dezbracat. Dl Boc se afla într-un vestiar și se schimba înainte sau după o activitate sportivă. A fost filmat de cineva și pseudo-știriștii din cadrul trustului Intact au considerat că trebuie difuzate pentru a dezbate incompetența SPP-ului.

Jigodii slăninoase nici măcar nu începe să descrie echipa de hiene a lui Pacatos, dar si restul lătrarilor de gunoie din cadrul Intact.

Oameni buni, Antenele sunt proprietatea criminalului securist Felix Voiculescu. Gândiți-vă o secundă. Dacă această televiziune nu stă pe gânduri și difuzează imagini precum cele cu dl Boc, credeți c-ar avea rețineri să difuzeze ceva ce ar avea potențialul de a distruge o viață oarecare, fără ca această viață să aparțină unui fost priministru?

Ceea ce s-a întâmplat la Antena 1 arată că scopul existenței al trustului Intact este unul singur: puterea unui singur om. Acest om n-are nici o moleculă de empatie sau de bună-voință în el. Îl cheamă Felix și este unul dintre cei care s-a îmbogățit pe seamă celor care azi îngheață pentru că gazele sunt prea scumpe, pe seama celor care sunt flămânzi pentru că în România, să investești este să bagi în jeb cât mai mult și cât mai repede ceea ce ți se cuvine, dar mai ales, ceea ce nu ți se cuvine.

Oameni buni; dacă nu sunteți cu Felix, atunci vă meritați soarta. Acest este adevaratul mesaj al emisiunii. Oameni buni, în cadrul acele emisiuni a fost o persoană care nu doar că vrea, chiar are șanse reale să devină următorul președinte al României. Oameni buni, cu ce este Crin Antonescu mai presus, mai civilizat, decât Băsescu după acea emisiune?

În orice țară, acest om, Felix, ar fi fost închis. În țări normale, psihopații nu-s lăsați să devină formatori de opinie. Asta în țări normale.

Niciun comentariu: