vineri, 20 ianuarie 2012

Rolul massmediei a fost să...

...exagereze, instigheze și manipuleze protestatarii din București și sau amploarea evenimentelor. Mai departe, cvasi-jurnaliștii români au uitat să verifice surse sau să raporteze din mai multe perspective. Toate aceste acuze sunt aduse de câtre mai multe oraganizații precum Active Watch.

V-am spus. În România nu prea există jurnalism. Scena mediatică este plină de două chestii; sâni și minciuni menite ascunderea furturile politicieniilor.

Vreți o societate normală, o societeate în care omul poate trăi, în care-și poate crește copii? Începeți cu confiscarea averile lui Voiculescu, Iliescu (oricât de mică ar fi ea), Băsescu și așa mai departe. După confiscarea averilor să înceapă procesele.

Nu există un politician român care ar putea scoate țara din mociârlă așa că PDL sau PSD, tot aia este. Trebuie șters tot și luat de la capat. Cei care au furat trebuie să plătească conform litera legi.

Aici puteți citi mai multe amănunte despre criticiile adresate turma aia de oi care în România poartă porecla ”jurnaliști”.

B.

Niciun comentariu: