joi, 5 ianuarie 2012

Cotețele cu numele GSP și ProSport

Presa miticească continuă să-și arate ura față de ce este mai frumos în România - Ardealul. Pe ProSport sunt articole după articole cu transferurile făcute de Steaua București și Dinamo București. Putem citi cât de tari sunt aceste transferuri și cât de tare vor fi echipele în urma acestor transferuri.

Despre CFR scrie doar transferurile eșuate, fără să pomenească despre faptul că CFR Cluj, o echipă ardelenească, mai sunt și altele, să nu mă înțelegeți greșit, este echipa care în ultimii doi ani a realizat cele mai mari profituri din Liga 1 în urma transferurilor făcute.

Cu cât mai mult citesc presa din Miticia, cu atât mai mult îmi dau seama că Ardeal nu ține de România decât pe hârtie. Și asta nu este vina celor din Ardeal. Vina o poartă în întregime presa și conducerea din București, care trăiește pe ceea ce produce restul țări. În București nu se produce, așa că nici nu începeți să vă agitați dragi mitici. La București se fură sau se speculează. Iar furtul și speculația aia nu adaugă valoare țării, oricât de mult miticii și-ar dori asta.

Sincer, cunosc și steliști și dinamoviști. Oameni normali. Oameni de treabă. Mi-e greu să cred că ei înghit toate mizeriile care ies din acele grajduri, sau mai bine zis, acele cotețe numite redacția GSP și redacția ProSport.

Un fost stelist joacă acum la CFR, grecul Kapetanos, și a spus-o cel mai bine: Cluj că nu se compară cu Bucureștiul. La Cluj omul iși poate crește copilul...

Niciun comentariu: