joi, 2 februarie 2012

Chiar vreți criminali și ucigași de genul Năstase și Iliescu?

Opoziția din România, cu printre alții Victor Ponta, au intrat în grevă parlamentară. Este absolut inadmisibil să faci așa ceva. Unul la mână; ai fost votat de cetățeni, pe care trebuie să-i reprezinți. Neprezentarea înseamnă că nu-i reprezinți.

Doi la mână; prin această grevă, Ponta și hienele lui pun în pericol imaginea României, din nou, iar România este o țară cu o economie foarte dependentă de bani de afară. Scandalul provocat de această bacterie de om, Ponta, arată ca nici celor de la USL le pasă de soarta cetățeniilor. Vor doar la putere ca să-și umple buzunarele.

Nu cred că există vreun partid în România care ar putea face treaba, care să guverneze într-un mod pozitiv. Însă dacă trebuie să aleg, aleg guvernul Boc fiindcă a știut lua măsuri pentru a salva țara, chiar dacă prețul este propria carieră. Sunt absolut convins, doar privind mutra de șmecher a lui Ponta, că dacă rolurile erau inversate, România ar fi alături de Grecia, adică, aproape în incapacitate de plată.

Că măsurile puteau fi luate altfel este doar vrăjeală. Oricum luai măsurile, populația ar fi avut de suferit. Întrebarea este de ce s-a ajuns în situația în care măsuri de austeritate au fost necesare. Însă gangsterul Ponta nu vrea ca tu să te întrebi așa ceva. Gândiți-vă bine; chiar vreți la putere un partid care-l are pe ucigașul Iliescu și condamnat-ul Năstase? Chiar credeți că cei de la conducerea partidului n-au nimic de a face cu acești criminali; Iliescu și Năstase?

Pentru ca România să-și revină este nevoie ca toți cetățenii să găndească dincolo de propriile nevoi. Cu mici excepții, adică unii dintre prietenii mei, societatea română este caracterizată de egoism. Fiecare cu proprile interese. Iar hiene precum Ponta știu să profite. Cu alte cuvinte; poporul și-o face cu proprile mâini.

3 comentarii:

Anonim spunea...

:) interesant.Insa nu cred ca vezi bine lucrurile.In primul rand , masurile luate de Boc&co n-au fost masuri adevarate, bine gandite, pur si simplu s-au trezit ca nu mai au bani (daca ar fi furat cu 50% mai putin nu mai erau necesare masurile astea drastice crede-ma !),asa ca au taiat de peste tot unde se putea.In al doilea rand, nu asta e cea mai mare problema cu guvernul asta, problema e ca un singur om are toate puterea din tara, si il cheama Basescu.Cel mai daunator personaj din ultimii 20 de ani , minte fara rusine, e arogant , prost, si ne face de ras in toata Europa.Deci , crede-ma , nu sunt un fan al lui Ponta sau Antonescu , dar mai rau de atat nu se poate , deci evident ca un nou guvern va fi mai bun , si daca asta inseamna mai putin rau.Nu avem numai de castigat...

Bogdan Dobondi spunea...

Imi pare rau, dar trebuie sa te contrazic. Cred ca tu esti cel care nu vede bine lucrurile.

Intai, hai sa privim masurile anti-criza. Au fost bune? Cu ce sa comparam? Hai sa comparam cu Grecia, caci economia romana era cam la fel de varza din cauza crizei. Grecia e in prag de faliment, Romania nu; deci, masurile au fost bune.

Ca nu le-au picat bine cetateniilor e cu totul altceva. Insa la fel ca si tine, o majoritate dintre romani chiar cred ca se poate iesi din criza fara ca tocmai ei sa resimta ceva. Buna dimineata si bine ati venit la realitate.

Iarta-ma ca-ti spun, dar daca tu crezi ca problemele economice din Romania au fost concepute de cei care sunt la guvernare, inseamna ca nu prea au cunostinte in economie nationala. Faptul ca a venit criza si Romania n-a fost pregatita este resultatul politicii din ultimii 15 ani. Dar nu e vina ta; esti roman si ca atare, gandirea pe termen lung lipseste cu desavarsire. Si pe asta se mizeaza Ponta si restul hienelor.

Crede-ma... eu traiesc in afara Romaniei; nu Basescu ne face de ras in restul europei...

Dar se poate mai bine decat Basescu. Cu asta sunt de acord; dar nu ma las pacalit de Ponta, asa cum din pacate se pare ca o faci tu.

Bogdan Dobondi spunea...

Um, citindu-mi comentarul am realizat ca a fost cam dur; te rog nu pune la suflet ca n-a fost intentia mea. Ma grabesc putin si atunci iese cum iese...:)