marți, 3 iulie 2012

Boul anului!

Iată din ce stofă este făcută noua conducere din România, acea conducere în care multi deziluzionați își pun speranța. Ieri am putut citi pe nature.com cum că Ponta - nici nu-i pot spune domnul specimenului grețos - a fost cercetat de o comisie academică și lucrarea lui de doctorat a fost găsit ca fiind copiată. Da oameni buni! România este țara condusă de unul care și-a copiat lucrarea de doctorat. Comisia a spus că aproximativ 85 din cele 307 pagini au fost copy-paste!

Ce face nemernicul împuțit care a pus mână pe România când își dă seama c-a fost prins? Păi, ce au făcut toți șmecherii care au pus mână pe puterea din România? Abuz de putere, normal! Boul desființează așadar comisia înainte ca ea să termine oficial  investigația! Știu că mama-mi citește blogul, așa că am să mă abțin la unele cuvinte pe care le merită acest bou, acest șarlatan, acest nemernic șmecher care acum a pus mâna pe România.

Felicitări idioțiilor, da, idioți sunteți!, care-l susțineți pe bou! Meritați tot, absolut tot ce se întâmpla în țara în care se trăiește atât de bine. Boul anului este așadar maimuța din imagine. Iar pentru ăia de la anumite servicii de stat care zilnic îmi citesc blogul; iată un deget. Ghiciți voi care!

B.

3 comentarii:

Anonim spunea...

99% din cei care sunt ,,doctori ,, in Europa, cel putin , au lucrarile facute in mare parte de indrumatori.
Lucrarea ta de cine e facuta?

Bogdan Dobondi spunea...

În primul rând, semnează-te dacă vrei să fii luat în serios.

În al doilea rând; lucrarea de doctorat trebuie să reprezinte cercetarea proprie - nu copy-paste!

Menționezi îndrumătorii, da, așa este, toți au un îndrumător, însă una-i să fii îndrumat și alta este să furi munca altora și să spui că-i a ta.

Mulți oameni de știință se folosesc de concluziile altora, însă atunci spun că sunt concluziile altora. Din câte am înțeles, el, boul, n-a făcut asta. Că dacă făcea, n-ar fost nevoit să desființeze comisia.

Iar îndrumătorul boului a fost un alt specimen josnic: Adrian Năstase. Așa că scutește-mă cu întrebări tendențioase precum întrebarea ta de pe ultimul rând al comentarului tău. Nu-ți merge.

Sau te semnezi și discuți fapte, sau nu te mai bag în seama. Da?

Daniel spunea...

Daniel Onaca. Sunt adevaruri cunoscute care insa trebuie reafirmate mereu pentru ca altfel exista riscul ca ele sa fie copleșite de "adevarurile" unor boi precum hoțul Victor Ponta.