marți, 31 iulie 2012

De unde vine mirosul de deșeuri:

Dacă va întrebați de unde provin toate deseurile din România, de unde provine acel miros de gunoaie, de excremente, că-nsfârșit am descoperit de unde vine mirosul de toaletă din massmedia română; din gurile lui Crin Antonescu și Victor Ponta.

Cum să vorbești de ”cvorum real”? Cum să spui că o majoritate din români au votat pentru demisia președintelui când peste 50% din cei cu drept de vot nu s-au prezentat la vot? Și mi se rupe de ce nu s-au prezentat; nu sau prezentat și asta spune totul despre aceste deșeuri umane care conduc USL.

Tocmai ascult cum maimuța asta drogată care poartă numele C. Antonescu spune că legea, constituția!, este doar un joc aritmetic. Cum să apelezi la CC și să te milogești în ultimul hal ca să-ncalce CC-ul constituția?

De unde vine mirosul de deșeuri?? Din gura lui Crin Antonescu, șarlatanul, și Victor Ponta plagiatorul. Un șarlatan și plagiator vor să vă conducă, dragi români. Nu-mi place de loc de Băsescu, dar... Mai bine cu marinaru' decât cu aceste două deșeuri umane; aceste scuze mizerabile de ființe umane...

Niciun comentariu: