luni, 9 iulie 2012

Nu Merkel votează

Cancelarul Germaniei a spus că este foarte îngrijătoare situația politică din România și că trebuie restituit statul de drept. Răspunsul boului numărul unu - copilul ciumei roșii a vremurilor vechi - Victor Ponta a fost că nu Merkel votează pe 29 iulie. Bravo tati!

Eu, însă știu că nu toată lumea este ca mine, dacă mi se pare că nu mi-e bine sau ca nu sunt bun la ceva, încerc să mă uit la cei care li-e bine sau care știu ceea ce eu nu știu.Propun așadar că la referendum că să se pună și următoatrea întrebare, la care popurul să răspundă ”da” sau ”nu”:

”Te-ai muta în Germania dacă ti-ar oferii cineva de acolo un loc de muncă.”

Apoi putem spune că noi avem de învățat de la Merkel și nu învers, cvasi-domnule Plagiator. Cât de idiot trebuie să fii să insiști în prostia ta? Mare? Foarte mare? Sau Ponta?

Cred că tupeiștii din USL o să aibă o surpriză. Sper că vor avea o surpriză pe 29 iulie. Da, lumea-i sătulă de Băsescu. Dar nimieni n-a uitat ce a făcut PSD-ul. Sau PNL-ul. Referendumul este o chestie simplă; sau poporul român acceptă ca statul de drept să fie încălcat în diverse lupții pentru putere  (în timp ce poporul suferă în viața de zi cu zi) sau poporul le spune tupeiștiilor USL-iști că metodele lor n-au loc într-o țară democratică.

Băsescu v-a pleca, asta-i sigur, dar n-ar trebui demis în acest mod. Domnii din USL, în frunte cu plagiatorul, să ne explice de ce referendumul din 29 iulie este singurul în care NU este nevoie de o participare de 50%?

Merkel are dreptate. De când a intrat USL la guvernare, România s-a întors înapoi cu vreo 10 - 15 ani. Mai sunt așadar de șapte ani și țara s-a întors înapoi la vremurile vechi.

Iată de ce se trăiește atât de bine în România...

Niciun comentariu: