luni, 16 iulie 2012

Priministrul României, domnilor si doamnelor!

Iată, miniciniile au devenit atât de multe încât vin natural și fără să stea prea mult pe gânduri. Priministrul, șeful  puciștiilor români, a spus vineri că a trimis răspunsul la întrebările primite la Bruxelles. Azi aflăm că, de fapt, acel răspuns a fost doar primul draft. Știți cum numește comisia europeană acel ”primul draft”? Nu suficient de precis.

Adică.

Ponta, idiotul măgar, a-ncercat să facă ce a făcut în România; să umble cu ”păi, știți domnule că nu e chiar așa... că bla bla bla...” în stilul lui de băiat șmecher de cartier. Problema plagiatorului este că, deși-i poate lua pe mulți români de fraieri, asta nu-i prea merge în restul uniunii.

Dar gândiți-vă cât de bine se va trăi în România cu Ponta la putere; a spus acest plagiator o singură propoziție adevărată de când a devenit persoană politică? Mă-ndoiesc...

Ei, dragi români, votați-l... Ca sigur...SIGUR!... vă bagă bani în buzunar. Sau măcar bagă bani într-un buzunar. Al său. Voi? Țeapă ca deobicei, dragi români. Dar v-o faceți cu mâna voastră.

sursă: mediafax.ro

Niciun comentariu: