sâmbătă, 7 iulie 2012

Republica bananieră a fost menționată în Suedia

Dacă USL avea binele româniilor în fața ochiilor, n-ar fi forțat preluarea puterii așa cum au facut-o. Dacă USL  ar avea binele româniilor în fața ochiilor, n-ar vorbi atât de mult și cu atâta pasiune doar despre a ”intra la guvernare”. Dacă USL ar avea binele româniilor în fața ochiilor, deja ar vorbi despre lucrurile concrete pe care le propun să facă pentru român. Nu cred că-l interesează pe șomerul român care este numele președintelui ci mai mult dacă politicienii fac ceva pentru ca el să aibă posibilitatea de a-și găsi un job.

Dar USL n-are binele românilor în fața ochiilor. În fața ochiilor moștenitoriilor lui Ceaușescu - cei din PSD -și câțiva oameni parșivi care nu de mult s-au aflat la guvernare și a lăsat România complet nepregătită de criză - PNL - există doar lăcomie, doar dorința bolnavă pentru putere.

Ce o să faceți, dragi români, atunci când vă dați seama că deși sunt la putere, Ponta plagitatorul, Ponta rușinea țării, și Antonescu nu vă bagă lei, sau euroi, direct în buzunar; cel puțin nu al vostru? Dar am locuit în România și știu că multora le place acest circ politic. Știu că mulți români cred, îmi permit să spun greșit, că acea capacitate de-a face scandal politic înseamnă că ești politician bun. Fals! Înseamnă doar că știi să faci circ. Iar prin acest circ denigrezi imagina țării la unei republici bananiere.

Nu mai era mult până la alegerile preșidențiale. Care a fost ardeiul iute pe sfincterul celor de la USL? De ce musai acuma ni trebuie să câștige preșidenția? Are oare ceva legătură cu ratangiul care n-a reușit să-și nimerească capul cu focul de armă? După cum ați observat, nici-o întrebare nu ține de binele românului de rând din România.


De aia se trăiește atât de bine în România.


Articol despre jenanta situație din România în presa din Suedia.


B.

Niciun comentariu: