miercuri, 25 iulie 2012

Maimuțele din clasa politică

Iată un exemplu bun; azi putem citi pe mediafax.ro, printre altele, următoarele doua articole:

”Cazul de evaziune fiscală de 40 de milioane pe an: Șaizeci de persoane, aduse la audieri”

și discursul de campanie electorală - constituție cineva? - ținut de președintele interimar:

”Antonescu: Eu nu înțeleg prosperitatea și democrația unei țări prin numărul de cătușe. (link)”

Lăsând la o parte faptul că președintele interimar face campanie electorală, tocmai din postura de președinte, mai și spune că nu întelege, că nu vede legătura între o justiție care-i tratează pe toți ca egali și prosperitatea țării. Nu știu cum gândiți voi, dar pe mine mă sperie această declarație...

Și vreți să știți de ce nu vede această legătură, dragi români?

Pentru că pentru el, prosperitatea țării înseamnă ca cei de-a lui, cum este jigodia securistă Voiculescu, dar și alții, să nu cumva să trebuiască să răspundă pentru că te-au furat pe tine.

Dragi români, votul pentru demiterea lui Băsescu este un vot care, de fapt și fără să știți, le spune politicieniilor - USL-ști atât cât și PDL-iști - că ei pot să vă fure în continuare. Dacă stați acasă, sau mai bine,  mergeți și votați NU, le spuneți tuturor politicieniilor că nu pot să facă chiar ce vor ei și, mai ales, când vor ei. 

PDL-ul și așa pică, nu era nevoie de acest circ. Băsescu și așa ar fi plecat, nu era nevoie de acest circ. Întrebați-vă de ce Ponta și Antonescu totuși au ales să facă circ. Fiindcă chiar nu era nevoie, cel puțin nu dacă nu vroiau să protejeze pe cineva. Cine oare?

Dragi români, trebuie să înțelegeți că momentan nu contează cine-i la putere. Situația economică din România nu depinde doar de România, iar economia se va îmbunătăți atunci când starea economică globală se îmbunătățește. Până atunci, nu vă lăsați păcăliți de maimuțele din actuala clasă politică.

Că dacă vă lăsați păcăliți de ăștia, veți continua să trăiți la fel de bine ca până acum, oricare ar fi starea economie globală...

Niciun comentariu: