sâmbătă, 28 iulie 2012

Scop politic just, domnule președinte?

S-a plâns lumea că Băsescu nu lasă impresia de om de stat. Acum e Antonescu pe punte, chiar dacă se află acolo temporar, și aflăm că-ntr-adevăr crede că Voiculescu - știți voi, chelul are conduce trustul Intact și care și-a făcut o avere considerabilă furând poporul român din postura s-a de ofițer al securității - și trustul lui are un scop politic corect. (sursă: mediafax.ro)

Mdeaah - că de aia și-a dat șacalul chel demisia din senat, pentru că are un scop politic corect și nu pentru că urma să fie chemat la tribunal pentru ca să i se ceară responsabilitate, așa cum justiția română i-a cerut responsabilitate lui Năstase.

Vorbim aici că Antonescu s-a aliat cu un om al căruia trust a ales să nu transmită și argumentele acuzatului - e vorba de una dintre moțiuniile de cenzură împotriva guvernului Boc, când nici-o o antenă n-a transmis discursul priministrului atunci când dânsul vorbea în plen în timpul dezbateriilor în ziua votului moțiunii de cenzură.

Asta ne arată clar că justiție în ochii celor din trustul Intact, cățelușii lui Felix, este să nu dai oportunitate acuzatului să-și facă vocea auzită. Și pentru asta, în numele democrației, toți din acel trust, înepând cu Felix și terminănd cu femeia de serviciu ar trebui duși în fața instanței și apoi închiși ani buni.

Pentru că nu există un dușman al democrației mai mare decât entități cu-n comportament precum cel al trustului Intact.

În ziua în care Voiculescu are aceeași soartă ca Năstase, chiar dacă că mă-ndoiesc că Felix e la fel de tăntălău ca Năstase și că și-ar rata ținta așa cum a ratat Năstase, dau o bere. Și ciocnim paharul și salutăm că România a devenit, în sfârșit, o țară liberă.

Și atunci vor fi posibilități pentru a construi o Românie în care se poate trăi bine.


Niciun comentariu: