luni, 23 iulie 2012

În limba voastră, ca să pricepeți


Ce mă disperă cum voi USL-istii justificați incălcările constituționale cu fraza: "Păi si ceilalti făcuși la fel!" Mai, idioțiilor, chiar sunteți atât de chiori incât nu pricepeți c-asta nu poate fii o scuza, o justificare? Nu intelegeți că dacă acceptați asta, veți primi incă un Băsescu - adică o sa trăiți ca și pană acum...

Ce mă dispera este cum voi USL-istii insistați că dacă nu sunt cu voi, musai trebuie sa fiu cu Băsescu și PDL-ul. Nouă, restul, ni-e clar că turma proastă a lui Voiculescu chiar nu-ntelege că-s mulți in România sătuli de ăia dar și de ceilalți? V-aduceți aminte de ce lumea l-a votat pe Băsescu prima dată? Vă aduceți aminte că Băsescu a fost votat pentru că lumea era sătulă de PSD, de garda peceristă care pusese mână pe-ntreaga țară și o conducea în stil mafiot. Ei, unii ar spune că atunci când Băsescu și-a câștigat biroul români scăpase de drac doar pentru a da de pruncii, pruncul lui. Poate așa a fost, p-asta n-o contrazic. Dar...


Bă idioțiilor; asta-i un motiv pentru a-l chema pe drac înapoi? C-o logică din asta, nu-i de mirat că țara arată așa cum arată...


Apropo, este un paradox așa cum doar în România sunt paradoxele, că un securist cu acte-n regula laudă plagiatorul promovat la putere de câtre vechea garde peceristă și voi îl credeți și-i faceți pe alții, ca mine, securști; măi, idioțiilor, voi chiar credeți că vechea gardă-l lauda pe plagiator doar de dragul de a-l lăuda, sau că poate poate ar avea si Felix o agenda de-a lui, un interes propriu pe care-l urmărește? Chiar sunteți atât de proști în cât credeți că Felix a devenit un înger la bătrânețe?


Ceea ce nu puteți pricepe, voi USL-știi lipsiți de o gândire proprie, este că dacă crezi o literă scoasă de celor de la antene atunci clar, CLAR, că nu ai un gând propriu, iar voi înghițiti excrementele servite de slugiile lui Felix ca niște papanași; voi nu pricepeți că sunt unii dintre noi care ne-am săturat de circul politic din România? Unii dintre noi ne-am săturat de luptele teritoriale de pe scena politică și am vrea, dacă se poate, ca cei aleși să mai facă ceva și pentru popor?


Nu v-ați gândit că dacă Ponta era persoana potrivită, n-ar fi suspendat președintele. Dacă Ponta ar fi vrut, ar fi spus ”nu-s de acord cu dl Președinte, la alegeri nu va avea votul meu” și apoi s-ar fi apucat de treabă, că o țară n-o construiești prin bătălii politice. Băi idioțiilor, de ce credeți că n-a făcut asta? Avea puterea necesară, așa că de ce n-a ALES Ponta toanta să nu facă ceva pentru voi, cel care-l țucați pe unde apucați, și că a ALES să se-mplice într-un scandalul care a dus la deprecierea leului și la denigrarea imaginea țării?


Vă asigur că n-o să primiți răspunsul întrebării de la Felix. Și nici de la Ponta plagiatorul.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ce trebuie sa intelegi matale inainte sa arunci cu rahatul in ventilator este ca PDL are aceleasi radacini dogmatice ca si PSD, aceiasi politruci ai societatii multilateral dezvolatate, aceiasi santajabili delationisti aceiasi afaceristi de carton. Candva erau membrii unui singur partid. PDL sunt aceiasi care l-au sustinut pe iliescu, roman, vacaroiu, etc. numai ca atunci faceu parte din FSN.
Pacat ca nu exista nici o alternativa viabila in RO. Toti sunt la fel de vinovati de situatia RO. Toti la un moment dat in istoria post decembrista au tradat interesul national in favoarea celui personal/partid. Subminarea economiei nationale au facut-o cu toti (mai pe fata sau mascat).
Pentru mine nu e nici o diferenta intre Basescu, iliescu, nastase, voiculescu. Sunt doar valente, fatete ale aceleiasi grupari diabolice care a acaparat vidul de putere de dupa 89. Take care si deschide ochii mai bine.

Bogdan Dobondi spunea...

@ anonim

In articol am scris:

"Nouă, restul, ni-e clar că turma proastă a lui Voiculescu chiar nu-ntelege că-s mulți in România sătuli de ăia dar și de ceilalți?"

Nu ma lua peste picior, ca nu este cazul. In rest sunt de acord cu tine.

Anonim spunea...

Sorry, nu am vrut sa te iau peste picior. Doar am impresia ca multa lume a uitat ca basescu si pdl erau socialisti de stanga acum ceva timp. Curios lucru acum sunt de centru dreapta, reprezinta democratia din RO, vezi-Doamne, si culmea ca UE-MUE comunistii comunistilor, le "ratifica" noua orientare (de fatada - evident) de centru dreapta.
Asta vroiam sa spun. See ya.

Bogdan Dobondi spunea...

Nu am uitat cine a fost si cine este Basescu. Nu cred ca poti da vina pe UE pentru ce a facut politicienii romani in Romania. Ca iti place sau nu, daca Romania vrea sa faca parte din comunitatea europeana, atunci trebuie respectat, sa macar lasat impresia ca se respecta anumite valori. Asta este tot ce cere UE.

Astia de acum si-au dat arama pe fata; au vazut ca si politicienii si oamenii cu bani pot ajunge dupa gratii, asa ca au sacrificat totul, absolut totul, pentru a pune mana pe putere si, mai ales, pe justitie...