sâmbătă, 14 februarie 2009

Articole interesante

Mai jos gasiti cateva articole interesante. Cam ce am mai citit eu dimineata asta frumoasa...

A trecut de Congres-ul din SUA, acum trebuie semnat de presedinte....


Se poarte discutii intre Washington si Kremlin pe tema dezvoltarea programului nuclear din Iran. Este interesant ca ambele parti sunt de acord ca, daca Iran isi dezvolta capacitati nucleare militare, atunci vor deveni un pericol pentru siguranta mondiala. Diferenta dintre SUA si Rusia este ca Washington n-are incredere in promisiunile pacifiste venite din Teheran, iar Rusii au incredere ca Iran isi doreste doar electricitate si nu bombe atomice. Psihologie de baza - rusii fac bani din programul nuclear din Iran, iar americanii nu fac nici un cent. Pe cine sa-i credem atunci cand Teheran-ul, cu presedintele lor care are o ura binecunoscuta fata de tot ce este occidental, ne asigura ca programul lor nuclear este pentru a face rost de electricitate si nu pentru arme nucleare? Articolul il gasiti aici.

Un articol interesant in Business Week despre piete emergente (asa se zice in romana?). Un citat interesant:
"4. Stocks are very cheap in emerging economies.
5. Most global investors, spooked by last fall’s market meltdown, are very much underweight emerging markets. There is money waiting on the sidelines."
Ultima propozitie este cea mai interesanta. Daca suficient de multi cred ca nu se poate mai jos, atunci sunt destul de multi bani care sunt pregatiti sa intre pe burse. Alt lucru interesant este ca inepe sa se vorbeasca despre a investi. Acest lucru nu se intampla acum cateva luni. Articolul il gasiti aici.

Este important nu doar ceea ce spui, ci si cum o spui. Asta este lectia lui Geithner. Articolul il puteti gasi aici.

Un articol foarte interesant despre nevoia de intalniri si disucutii fata in fata in era wire-less-ului. Articolul il puteti gasi aici.

Imbecilul care n-a invatat ca este mai bine sa taci si sa-i lasi pe toti se creada ca esti prost, decat sa deschizi gura si sa le confirmi banuelile. Articolul il puteti gasi aici.

Spre bucuria spectatorilor si neputinta adversarilor, Tiger s-a refacut si revenirea lui in competitii este foarte aproape. Articolul il gasiti aici.

Lectura placuta pentru cei care, ca mine, isi pierd ziua indragostitilor pe net.

B.

Niciun comentariu: