luni, 26 iulie 2010

Omul care și-a învins piticii

Iată ceva ce mi-a produs câțiva lacrimi: Rickard S Johnson este un jucător de golf din suedez care mereu au fost mediocru. Suedia are câțiva jucători de talie mondială însă Richard nu a fost considerat unul dintre ei

Cu vreo 6 ani în urmă, Richard s-a hotărât să încerce să se califice pentru circuitul profesionist din SUA, care este cel mai mare circuit de golf din lume din toate punctele de vedere. Îmi amintesc că am citit atunci un articol că n-are psihicul necesar, că nu o să reușească să se califice. S-a calificat.

Nu a făcut ravagii prin SUA, cei drept, însă și-a menținut dreptul de joc pe circuitul PGA și și-a văzut de treabă. În Suedia, mai apărea câte un articol despre el cum că iară a fost aproape să facă ceva bine, însă i-a scăpat în ultima clipă. Ăsta este omul care a continuat să creadă în el chiar și atunci când marea majoritate nu mai credeau. Iar ieri a fost ultima rundă din Nordea Masters din Stockholm, un turneu care aparține pe circuitul european.

Clipul îl arată pe Richard S Johnson pe ultimul green, cu acel put pentru victorie în turneul din orașul său natal și în fața tuturor care n-au crezut că poate. Asemenea momente mă fac să iubesc acest sport:

Niciun comentariu: