vineri, 16 octombrie 2009

Pauză!

Mă aflu intr-o criză de idei. Ştiu foarte bine că se mai întâmplă din când în când, dar este la fel de neplăcut de ficare dată. Îmi place să am multe postări pe blog şi smă simt aiurea atunci când este secetă şi scriu despre nimicuri. Ceva de genul cum este acest articol şi cel de ieri cu preotul. Apropo - n-am păţit nimică. Sunt ok.

Aş putea scrie despre criza politică in România, însă n-are sens. Toate lumea ştie cum este situaţia şi momentan îmi lipseşte energia necesară pentru a scrie ceva ce merită citit. Asta ar însemna implicit că tot ce sriu merită citit şi chiar nu cred asta, dar inţelegeţi voi la ce mă refer. Referitor la criza politcă din România pot doar spune că, citind ultimele ture din jungla politică română, am fost cuprins de aceeaşi fel de fascinaţie ca şi când mă uit la emisiunea cu cimpanzeele (sunt convins că nu aşa se scrie) de pe "Animal Planet".

Cea mai bună soluţie atunci când mă aflu în aceasta stare neinspirată este să închid calculatorul şi să fac altceva. Vă doresc o zi şi o seară minunată şi vă las cu o melodie foarte frumoasă; un mesaj subtil din partea mea către câţiva prieteni.



B.

Un comentariu:

Dana spunea...

Ai perfecta dreptate, dintr-un punct de vedere... se scrie "cimpanzeii". Referitor la jungla noastra politica, prefer de departe Animal Planet. Animalele sunt mult mai usor de inteles si, mai ales, nu stiu sa minta...