joi, 23 septembrie 2010

Crin Antonescu; viitorul Mihai Viteazul!

Știți, toată lumea are probleme. Probleme nici măcar nu țin de conjuctură. Eu, de exemplu, am o problemă fiindcă nu reușesc să arăt bine în poze. Încă mai cred că e vina aparatului, dar dacă treburile nu se vor îndrepta în curând o să încep să cred că problema ar putea să fie cu mine și nu cu tehnologia.

Lumea are probleme când vor să iasă în oraș; poate n-au bani, sau poate simt că nu au haine suficient de faine pentru a ieși în orași. Alții își fac probleme că sunt prea grași, prea scunzi, prea proști sau prea gri. Președintele PNL-ului Crin Antonescu are și el probleme, după cum putem citi pe mediafax. ro. Dar el este viteaz.

Mă bucur că sunt oameni care pot rămâne optimiști chiar și în fața problemelor, că săracul dl Antonescu, dacă era temător, n-ar putea să-și rezolve problema și ar rămâne doar priministru. Eu, în locul lui, și având în vedere cum merge treaba în România, aș fi temător că nu mai este o țară de guvernat atunci când alegerile sunt ”luate”.

B.

2 comentarii:

aka Vali spunea...

problema lui Crin (ce nume de barbat!) este ca nu are, pana la varsta de 40 de ani, o biografie.
in afara de aceea de a fi "presul" lui Patriciu.
este un activist politic pur, nu a excelat profesional prin nimic, iar discursurile lui nu spun niciodata nimic substantial.
acum a devenit si un pic Sci-fi: "ce-oi face daca oi fi prim-ministru?"
ar trebui sa nu-si mai consume energia pe fantezii, face ca dreapta liberala sa para usor ridicola, pe langa vulpile psd-iste si ursii pdl-isti...
zau asa...
get a job!

Anonim spunea...

Cu riscul sa fiu inoportuna, insa fara sa ma intereseze in mod deosebit, tin totusi sa precizez ca il cheama George Crin Laurentiu Antonescu. A ales si el numele care i s-a parut mai ... potrivit.