miercuri, 1 septembrie 2010

Un idiot înarmat la sediul central al postul TV Discovery

Tocmai acuma citesc pe twitter că un idiot înarmat a intrat în sediul central al postului de televiziune Discovery, a tras și a spus că nimeni nu merge niciunde. Sediul a fost evacuat. Mai multe informații puteți găsi aici..

UPDATE 20.23. Grădinița pentru copiii angajaților a fost evacuată. Din câte am înțeles, angajații se află în continuare înauntru.

UPDATE 20.38 Toți angajații au fost evacuați și rugați să plece acasa chiar dacă și-au lăsat lucrurile personale înauntru. Acuma să-l prindă și pe cel înarmat și să se termine toată treaba asta. De ce am scris depsre asta? Simplu; îmi place foarte mult Discovery. Împreună cu National Geographic și meciurile CFR-ului, este singurul post de televiziune la care mă uit. 

UPDATE 21.17 ”Idiotul” a fost identificat. Îl cheamă James Jay Lee și a mai fost arestet în 2008, tot lângă sediul postului de TV Discovery. Într-un articol pe dcist.com putem citi că dânsul aste un adversar aprig al postului de televiziune care mint și păcălesc lumea pentru a-și sporii vânzările. Te doare capul... Link
B.

Niciun comentariu: