marți, 14 septembrie 2010

Matematica are răspunsul la toate...

Acest articol este dedicat Danei și Annemariei care nu mă cred pe cuvânt atunci când spun că decizia mea - știu ele la care decizie mă refer - este una rațională. Mai jos puteți vedea dovada; eu am ajuns la aceeași concluzie intuitiv. Mă bucur că o apărut o dovadă matematică pentru ceea ce am tot susținut eu. Intrați și priviți dovada... :))



6 comentarii:

Anonim spunea...

Stiam asta. Nu-i un argument, totusi.

"Women! Can't live with them... Can't burry them in the backyard without being seen by a neighbour."

Bogdan Dobondi spunea...

=))

Pai, e matematica...cum sa nu fie un argument..:D

Mircea Vladut spunea...

E un argument, logica matematica e corecta, dar daca ipoteza e gresita sau incompleta ... atunci care mai e valoarea de adevar a rezultatului?

Bogdan Dobondi spunea...

Așa este. Acea dovadă n-are valoare dacă nu accepți că ai nevoie de bani și timp ca să cucerești o femeie, că banii sunt de fapt timp și că banii sunt rădăcina problemelor din lume...

But it's funny! :))

Mircea Vladut spunea...

Se poate pune problema si altfel: poti sa te lasi cucerit de o femeie. De ce sa muncesti si sa cheltuiesti tu, cand poate fi gratis?
Iar pentru mine banii inseamna putere, libertate (limitata, bineinteles, mai curand iluzia libertatii), prestanta, succes etc. Deci, pentru mine, cam astea ar fi radacina problemelor din lume. Adica cele pentru care se lupta lumea.

Dana spunea...

Sa fim seriosi, nu pe astfel de "argumente" ti-ai bazat tu decizia... rationala, daca vrei. M-a distrat grozav... cam la fel ca argumentele celor care spun ca barbatii si femeile pot trai separat!
Vorbesc serios acum, n-am stiut-o si chiar mi-a placut :)))