miercuri, 22 septembrie 2010

Ponta și democrația

Am și eu o întrebare; știe cineva ceva despre ce vrea Ponta și PSD? Nu sunt suporterul președintelui Băsescu, și nici PDL-ist, subliniez asta ca să nu fiu misinterpretat, dar de fiecare dată când intru pe mediafax.ro îl văd aruncând cu noroi spre alții. O întrebare foarte sinceră, acea tactică chiar funcționează în România? Azi a spus că pentru el și partidul pe care-l conduce, președintele ales prin alegeri democratice nu mai este președinte. Mă mir că liderul unui partid care poartă in denumirea sa cuvântul ”democrat” poate să aibă opinii atât de nedemocratice.

sursa: mediafax.ro

B.

2 comentarii:

Mircea Vladut spunea...

Raspuns: pana acum a mers! Nemultumirea fata de clasa politica e asa de mare, incat castigatorii unor alegeri au castigat datorita votului "impotriva".
Dupa cum vezi, stirile in Romania sunt contradictorii, cred ca si acesta e un motiv al folosirii criticii de orice fel. De altfel, PSD, impreuna cu PDL, pe vremea cand erau impreuna in FSN (provin din aceeasi mlastina comunista) au inaugurat si folosit cu succes metodele de acest gen.

Adrian A. spunea...

Da, functioneaza. Daca le spui oamenilor adevarul nu te voteaza, vor sa fie mintiti frumos, vor sa vada circ si scandal.