marți, 23 martie 2010

Definiţia succesului

Trei chestii care sunt bune de ţinut minte dacă vrei să ai succes în viaţă.

  1. Trebuie să decizi care este definiţia ta; ce înseamnă succesul pentru tine? Ai grije ca această definiţie să cuprindă mai multe domenii din viaţă decât unul singur, altfel viaţa ta v-a deveni foarte desechilibrată.
  2. Planifică cum vrei să ajungi unde vrei să mergi.
  3. Nu uita niciodată că întâlneşti aceaşi oameni căţărându-te spre vârf ca şi atunci când cobori sau, doamne fereşte, cazi. Modul în care te-ai purtat cu ei v-a fi modul în care se vor purta cu tine.
Nu zic că sunt singurele chestii care trebuie luate în considerare, însă aceste trei sunt un început bun pentru cei care simt că s-au plafonat şi că anii trec iar ei rămân pe loc. Se poate spune mai multe despre definiţia succesului şi despre cum să-ţi propui ţinte care să te dezvolte şi care te fac să înaintezi, însă am să scriu despre aceste lucruri altădată. Am un dead-line destul de important şi nu pot să scriu articole prea lungi.

Al treilea punct poate este cel mai important. Oameni care au succes, ş-acum nu mă refer neapărat la oameni plini de bani, sunt cei care au lăsat lucruri frumoase şi sentimente plăcute pe unde au trecut. Sunt acele persoane care mereu par să aterizeze pe picioare oricare ar fi înălţimea de la care cad. Nu este noroc, aterizarea lor, este mai degrabă rezultatul modul în care sau purtat cu oamenii din jurul lor când urcau spre vârf. Unii spun că-i karma însă eu nu cred in magie. Cred însă că dacă dai energie pozitivă, vei fi răsplatit atunci când ai nevoie.

Dacă începi cu aceste trei puncte eşti pe drum. Şi nimic nu este mai frumos decât călătoria.
B.

Niciun comentariu: